Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytłumaczy mi ktoś mechanikę myszki SS Rival100?

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, myszka: Rival 100 Steelseries, ma oczywiście dwa boczne przyciski, i jeden przycisk nad scrollem. Dzisiaj grając mm'a dziwnie mi się ruszało myszką, tak z rundy na rundę, przez przypadek nacisnąłem na ten przycisk nad scrollem, i właśnie boom, w ogóle jakby inna czułość, pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć do czego ten przycisk służy ? Oraz te dwa boczne ? 

Opublikowano

­xdd ten nad scrollem to jest od DPI (czułość), ma kilka poziomów więc poklikaj aż znajdziesz tą, którą chcesz. Te boczne to są od wstecz/dalej w przeglądarce itp

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc do SteelSeriesów są dostępne oprogramowania do sprzętu, które ściągasz ze strony producenta. Możesz w nich ustawić 2 czułości DPI, które zmieniasz za pomocą tego przycisku nad scrollem. 2 boczne przyciski też możesz sobie zbindować i używać do różnych rzeczy, np. jako przycisk aktywujący mowę na TS'ie.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

O matko. Co za ludzie są na tym świecie. Jak kliknąłeś przycisk nad dpi to odkliknij go i znowu będzie tak samo. Zmienia to dpi pomiędzy dwoma wartościami. Ale trzeba być Einsteinem by to odkryć QQ

Opublikowano

­xdd ten nad scrollem to jest od DPI (czułość), ma kilka poziomów więc poklikaj aż znajdziesz tą, którą chcesz. Te boczne to są od wstecz/dalej w przeglądarce itp

Tak myślałem. :-)

O matko. Co za ludzie są na tym świecie. Jak kliknąłeś przycisk nad dpi to odkliknij go i znowu będzie tak samo. Zmienia to dpi pomiędzy dwoma wartościami. Ale trzeba być Einsteinem by to odkryć QQ

To sam wiem, tylko mechanika dosyć była dziwna. W myszkach z Razer'a czegoś takiego nie spotkłem. :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...