Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja słuchawek

boss131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ostatnio kupiłem słuchawki steelseries siberia 100 wszystko ok ale jakoś nie umiem albo ciężko je konfigurować pobrałem ten program steelseriesengine 3 no i dalej nic problem jest jak wchodzę do gry np. H1Z1 to słychać wszystko co mówię i jest wokół mnie w słuchawkach to bardzo uprzykrza grę. Jest to monotonne ciągle siebie słyszeć :D Z góry dzięki za pomoc.

Edit:Plus tak samo jest na teamspeaku.I jest tak chyba tylko w CS:GO jak chodzi o gry .. a chyba po to te słuchawki kupiłem :/

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Na wierzchu powinna być opcja nasłuchiwania i po prostu ją odznacz. Albo nawet w podstawowych opcjach systemu.

no i jest opcja na muszli ale ją klikam i tyle przez chwilę nie słychać mojego głosu i po chwili znów słychać spróbuje w opcjach systemu.Nic nie pomogło

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...