Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o nie zamykanie tematu ! bo to jest bardzo pilne ( z góry dzięki )

Mam caly ekran pusty ! Bez paska start, ikon itp. Chciałbym się dowiedzieć jak to naprawić. Mogę włączyć MENDZER ZADAN WINDOWS i wszystko ale nie mam jak włączyć bo nie wiem jak ! Odsiwierzyć nie mogę. Proszę o szybką odpowiedz i o nie zamykanie tematu.

Adminie lub Modzie wiem że to spam ale Dajcie żeby mi userzy pomogli ! Później możecie mi dać 10% i dać temat do kubła ale dajcie rozwiązać problem .

Pomogłem, postaw

addd.png !

449071m.jpg

I am a god, it Educate yourself

Opublikowano

Spróbuj tak, włącz menadżera zadań, kliknij Plik następnie Nowe zadanie(Uruchom...) i w puste pole wpisz "explorer.exe".

61475408.png

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

*ZiomQ*, wiem o co ci chodzi, próbowałem ale tam to ja muszę podać ścieżkę : [ Jeśli masz jeszcze jakiś pomysł to dawaj. Ja potrzebuje tak żebym już widział pulpit, ikony, pasek start

Pomogłem, postaw

addd.png !

449071m.jpg

Opublikowano

*ZiomQ*, wiem o co ci chodzi, próbowałem ale tam to ja muszę podać ścieżkę : [ Jeśli masz jeszcze jakiś pomysł to dawaj. Ja potrzebuje tak żebym już widział pulpit, ikony, pasek start

Ścieżkę do explorer.exe'a? Jeśli tak to : C:\WINDOWS\explorer.exe lub C:\\WINDOWS\explorer.exe

Najlepiej byłoby zainstalować Windows'a jeszcze raz, nie mam na mysli formata. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ścieżkę do explorer.exe'a? Jeśli tak to : C:\WINDOWS\explorer.exe lub C:\\WINDOWS\explorer.exe

Najlepiej byłoby zainstalować Windows'a jeszcze raz, nie mam na mysli formata. ;)

Nie no wystarczyło sconfigurować laptopa ^^ tak się prosiłem o pomoc z tego że już 6 raz popsułem laptopa taty xD dobra thx za dobre chęci.

Pomogłem, postaw

addd.png !

449071m.jpg