Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TRUCK] >>>[0.3.7] Polski Extreme Truck [0.3.7] <<<

MajesticPET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R*  Hostname: [0.3.7] Polski Extremy Truck [0.3.7]
  R*  Adress: 80.72.41.158:7722
   R*  Players: x/20
    R* Mode: Polski Extreme Truck v1.0

kiHobeI.png

Witaj szanowny graczu, pewnie trafiłeś tu nie bez powodu. Szukasz dobrego serwera San Andreas Multiplayer, trafiłeś w samo sedno, ale czekaj czekaj, mam Ci coś jeszcze do powiedzenia. Polski Extreme Truck to projekt tworzony od 30% do 100% jest on totalną edycją Polskiego HardTrucka edytowanego przez ekipe Polskiego Extreme Trucka, ja, pięcio dniowy Head Admin serwera Majestic, doprowadzę ten serwer na szczyt zwycięstwa, a ty możesz mi w tym pomóc !

5Xh2dZz.png

Nasz serwer posiada znakomity serwer frakcji, takich jak:
 R* Policja
 R*  Taxi
 R*  Pomoc Drogowa
 R*  Pogotowie
 R*  San News
 R*  Euro Trans
 R*  PET Trans

Jak widać, są to podstawowe frakcje, nie chcemy się wywyżać jakimiś znakomitymi systemami czy też komendami, jesteśmy serwerem który posiada to coś w sobie że trzeba u nas zostać. Jeszcze Cię nie przekonaliśmy? Czytaj dalej :)

0og5YmP.png

I tutaj moi drodzy czas na finał, systemy, to jest to co było, będzie, i zawsze będzie nas charakteryzowało, posiadamy wiele systemów, z resztą jak każdy inny serwer, ale to my mamy coś takiego w sobie że musisz u nas zostać :) Posiadamy następujące systemy:

R* System sucharów w GUI
 R* System prawa jazdy
 R* System V.I.P
 R* System centrali załadunków
 R*  System prac dorywczych
 R* System frakcji
 R* System telefonu
 R* System kierunkowskazów
 R* System dynamiki
 R* System prywatnych domków
 R* System prywatnych aut
 R* System pożarów
 R* System banku/urzędu

I wiele, wiele, wiele, wiele innych ciekawych i zaskakujących systemów. Dalej chcesz powiedzieć że jesteśmy nie ciekawi i nie warto u nas zostać? Nie ! To my Polski Extreme Truck jesteśmy wyluzowaną i żartobliwą ekipą, to jest gra, nie walka o życie, DYSTANS moi drodzy, my to posiadamy w porównaniu do innych serwerów! Teraz mam nadzieje zawitacie u nas

2sqRTot.png

Brak ;D Używasz programów ułatwiających gre na własna odpowiedzialność, sam wiesz że jak dostaniesz bana to i tak dostaniesz Unbana, ale bez przesady :D. Wsponiałem już że nasza ekipa ma dystans do siebie i jest żartobliwa ? Weź to pod uwage :)

p1A5wyH.png

Myślę że to wszystko na temat serwera, przejdzmy do forum które jest postawione na silniku Mybb 1.8.x, posiadamy oczywiście shoutboxa, dużo ciekawych pluginów itp :D Co tu dużo pisać, forum jak forum, ważne że można Unbana napisać ? Co nie?

pet.xaa.pl

KH8go5o.png

No to co mój drogi, nie pozostaje Ci nic innego jak wejście w linki poniżej, nie bój się, czytamy regulamin i ta reklama z pewnością nie zostanie usunięta za brak znajomości regulaminu :D

No i oczywiście nie obędzie sie bez suchara na pożegnanie :
Co robi diabeł w ogrodzie?

Sieje zło

Adres Forum : pet.xaa.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­W związku ze zmianą w dziale, autorzy prezentacji muszą odświeżyć ją przynajmniej raz w miesiącu. Informacja o zmianach znajduje się tutaj.

Brak zainteresowania autora publikacją przez okres powyżej miesiąca. Jeśli nadal jesteś zainteresowany prezentacją, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...