Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] Error 0x8007000E

kolpak95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zakupiłem grę Call of Duty black ops 3. Wszystko pięknie fajnie, zainstalowałem , pobrałem aktualizację , odpalam grę , po czym po pięknym wstępie (animacja loga Activasion i treyarcha) wyskakuje taki o to błąd

016f4c38ef1c.jpg

Znawcą nie jestem , ale to błąd związany chyba z za mała ilością RAM .. tyle że minimalne wymagania dotyczące ram to 6GB , a ja mam 8GB , czyli gra powinna bez problemu działać :).

Ktoś z was wie może jak to naprawić ?. Wolałbym naprawić to bez ponownej instalacji (do krótkich ona nie należała)

2w3xmwh.gif

­

Opublikowano

Zamiast od razu ponowna instalacja, to można zrobić szybciej "Sprawdź spójność plików" :)

Sprawdzałem , nic nie dało ;)

2w3xmwh.gif

­

Opublikowano

Jak czytam na Steam z tym błędem, to jeżeli nie zadziała to co wyżej podałem, to spróbuj usunąć plik "config.ini" (najpierw go skopiuj i wstaw go gdzieś sobie. Na przykład pulpit)

Nie wiem czy ten sposób działa, bo autor tamtego tematu nic nie napisał :D

Opublikowano

Wiem widziałem to , z tym że ten plik "confing.ini" to po prostu ustawienia gry, i w moim folderze jest to plik o nazwie "user_settings" który owszem usunąłem , lecz też nic nie dało :). Problemem może być to że gra włącza się sama z siebie na za wysokich ustawieniach (bo niemożliwym jest że mój lapek nie uciągne tej gry, skoro Wiedźmin 3 ma większe wymagania a mega płynnie działa mi na średnich :> ). No ale tak jak mówiłem usunięcie tego pliku też nic nie dało ;/

2w3xmwh.gif

­

Opublikowano

Wiem od czego jest cfg :D

Próbowałeś zmienić jego zawartość ?

Jak na przykład tu- https://gist.github.com/anonymous/8189c4440c5070189abf

Tylko w tej linijce "WindowSize = "1920x1080" // any text" zamień na swoją rozdziekoczość .

Narazie nie , robie reinstala (bo miałem akurat czas na to), ale zakutalizuję te 3gb pod wieczór pewnie, wtedy się okaże co dalej :)

2w3xmwh.gif

­

Opublikowano

Wiem od czego jest cfg :D

Próbowałeś zmienić jego zawartość ?

Jak na przykład tu- https://gist.github.com/anonymous/8189c4440c5070189abf

Tylko w tej linijce "WindowSize = "1920x1080" // any text" zamień na swoją rozdziekoczość .

Niestety - zmiana nie pomogła;x

okej .. naprawiem .. ale po prostu śmiechu warte to wszystko ..

2w3xmwh.gif

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...