Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cardistry

Shivatensei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mordeczki. Są na forum osoby interesujące się iluzją/cardistry które mają w tym jakieś doświadczenie? Jeżeli tak podlinkujcie jakieś materiały do nauki godne uwagi.

2lbi4xv.png

Opublikowano

Siedzę w tym 2 lata. Kanały godne polecenia? W sumie to z polskich "Efektowne Tasowanie Kart", a reszty nauczysz się od pojedynczych ludzi wrzucających tutoriale. Ogarnij całą podstawę kanału ETK, który Ci podałem. Playlistami możesz przechodzić od początkującego do zaawansowanego. Zdecydowanie najpierw zacznij od ruchów na jedną rękę "Scissor cut", "Charlier cut" i "Revolution cut". Jak to zrozumiesz to będziesz w stanie ogarnąć "Turn over cut", który będzie dla Ciebie łatwizną po trzech poprzednich.

Potem z dwuręcznych pojmij podstawę - "Sybil".

Nie napisałeś na jakim jesteś poziomie, więc możliwe że napisałem te totalne podstawy zupełnie zbytecznie, więc jeśli to już masz za sobą to fajnym ruchem jest "Snowglobe"

343731479829004887779.png

Opublikowano

Siedzę w tym 2 lata. Kanały godne polecenia? W sumie to z polskich "Efektowne Tasowanie Kart", a reszty nauczysz się od pojedynczych ludzi wrzucających tutoriale. Ogarnij całą podstawę kanału ETK, który Ci podałem. Playlistami możesz przechodzić od początkującego do zaawansowanego. Zdecydowanie najpierw zacznij od ruchów na jedną rękę "Scissor cut", "Charlier cut" i "Revolution cut". Jak to zrozumiesz to będziesz w stanie ogarnąć "Turn over cut", który będzie dla Ciebie łatwizną po trzech poprzednich.

Potem z dwuręcznych pojmij podstawę - "Sybil".

Nie napisałeś na jakim jesteś poziomie, więc możliwe że napisałem te totalne podstawy zupełnie zbytecznie, więc jeśli to już masz za sobą to fajnym ruchem jest "Snowglobe"

Podstawowe one handy mam już za sobą podobnie jak sybila. Dzięki za link.

2lbi4xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...