Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką sieć komórkową wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eldo.

Jest sprawa:D Chce wziąć 1. Abonament z telefonem(Tu interesuje mnie jak najlepszy smartphone z minimum 5" cali ekranem reszta podzespołów możliwe najlepsza, gdzie za sam telefon zapłacę max ze 150zł, a sam koszt abonamentu nie wyniesie więcej niż 50zł/msc w tym chciałbym mieć nielimitowane rozmowy i sms'y do wszystkich sieci w kraju(chyba, że dostanę np. 20 godzin do wygadania i 1000smsów do wszystkich sieci to też bym na to przystał) to mi starczy, internet itd. być nie musi. Do tego chciałbym wziąć jeszcze jedną 2.kartę na abonament wliczoną w jeden z tym moim w/w, ale tu już bez telefonu i wystarczą tylko godziny do wszystkich sieci do gadania(kilkanaście godzin minimum miesięcznie) może być bez sms'ów. Czyli razem jakby zmieściło się w 70zł do zapłaty za obie karty. Czy jest może obecnie jakaś sieć, która to spełni. Sam sprawdzałem, ale na stronach nie wszystko jest napisane, a do salonów pojadę popytać dopiero po świętach.

Opublikowano

Idź do punktów danych sieci, które ciebie interesują i powiedz czego chcesz.

Gdybyśmy mieli ci pomóc to musielibyśmy przeszukać stronę każdego producenta, sprawdzić telefony dostępne, ewentualne możliwości negocjacji i inne rzeczy, do których nie mamy dostępu po prostu. Użyj mózgu, po coś są te punkty prawda? Po prostu idź, powiedz co chcesz, a oni ci powiedzą, co mogą ci dać. Potem wybierz najlepszą ofertę, proste.

Jeżeli już o coś chcesz pytać, to możesz zapytać nas o to, który telefon wziąć lepiej. 

Btw. z tego co napisałeś to nic nie zrozumiałem, polecałbym jednak zająć się nauką języka polskiego i używania "ENTER'a", w celu rozdzielenia części tekstu i poprawy ogólnej czytelności. Pozdrawiam

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Idź do punktów danych sieci, które ciebie interesują i powiedz czego chcesz.

Gdybyśmy mieli ci pomóc to musielibyśmy przeszukać stronę każdego producenta, sprawdzić telefony dostępne, ewentualne możliwości negocjacji i inne rzeczy, do których nie mamy dostępu po prostu. Użyj mózgu, po coś są te punkty prawda? Po prostu idź, powiedz co chcesz, a oni ci powiedzą, co mogą ci dać. Potem wybierz najlepszą ofertę, proste.

Jeżeli już o coś chcesz pytać, to możesz zapytać nas o to, który telefon wziąć lepiej. 

Btw. z tego co napisałeś to nic nie zrozumiałem, polecałbym jednak zająć się nauką języka polskiego i używania "ENTER'a", w celu rozdzielenia części tekstu i poprawy ogólnej czytelności. Pozdrawiam

WOw to żeś zabłysnął jak woda w klozecie. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem i wtedy się udzielaj jeśli będziesz miał coś w ogóle do powiedzenia bo na razie spamujesz pisząc to co sam napisałem. To przyda Ci się nauka czytania ze zrozumieniem bo jeśli nie zrozumiałeś tego co napisałem to pozdro okulary i na lekcje polskiego wróć. Lubisz używać "Enter'a" to śmiało nie krępuj się. Napisałem tu bo od tego jest ten dział, akurat może ktoś pracuje w jakiejś sieci albo brał ostatnio coś podobnego i coś doradzi orientacyjnie. Użyj mózgu. Nie pozdrawiam.

edit:

@Ktosiu Nie chce sobie sam spamować pod tematem, więc: skończ tak samo te swoje mongolskie mądrości i przeczytaj up^

Opublikowano

Ten dział nie jest do WYSZUKIWANIA ZA KOGOŚ ofert i przeliczania za niego abonamentów i opłat operatora ( sorry u kilku operatorów ! ) , możesz to sobie zrobić sam bo wymagania masz kosmiczne.

Skoro masz ogólnie dostępne informacje na stronie możesz to sobie sam zrobić po to są opcje przy wyborze abonamentu albo się ruszyć do salonu i tam szukać. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@kubatoja dobrze, więc pomogę ci, bo widzę problemy z googlowaniem masz kolego. 

Proszę oto lista stron, na których MASZ PODANE OFERTY I TELEFONY DO NICH:

http://www.t-mobile.pl/

http://www.plus.pl/

http://www.play.pl/

http://www.orange.pl/

PS. Nie obrażaj mnie więcej, ponieważ po to napisałem ten post, aby ciebie uświadomić, że to o co prosisz jest niewykonalne, ponieważ dochodzą czynniki takie jak negocjacje, czy zmiany w ofercie (może być stare info, albo coś jest już niedostępne) itp.

Oczywiście zgłosiłem twój post, więc proszę nie rób więcej problemów sobie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Dokładnie, przykro mi bardzo, ale mój dział nie służy do odwalania za kogoś czarnej roboty. Możemy doradzić z doborem modelu, pomóc w sprawach z telefonem, ale na pewno nie będziemy spędzać swojego czasu na szukaniu telefonu dla Ciebie. Kolega wyżej podał Ci adresy sieci, tam masz opcję wyszukiwania - wpisz swoje wymagania albo udaj się do salonu i poproś konsultanta o pomoc, jemu za to płacą.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

##Zamykam na prośbę (raport) autora.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...