Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje Forum

OutLaw †

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
Oferuje skończone forum w stu procentach pod serwer Metin2 - Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia.
Na forum znajdują się pluginy takie jak:

• Wyświetlanie w ramce 10 użytkowników z największą reputacją
  • Wyświetlanie w ramce 10 użytkowników z największą liczbą postów oraz tematów
  • Czerwone tło w postach oraz tematach osoby zablokowanej & brak możliwości nadania polubienia w poście/temacie
  • Punkty reputacji użytkownika (tym użytkownikiem jesteś Ty) obok powiadomień (dzwoneczek)
  • Pokazywanie punktów reputacji użytkownika w temacie oraz poście
  • Wiadomości na samej górze strony (globalna wiadomość)
  • Aktywny zespół (administratorzy, moderatorzy, administratorzy serwerów itd) w ramce na stronie głównej
  • Wybieranie rangi (czyli płci) przy rejestracji (mężczyzna/kobieta - Użytkownik/Użytkowniczka)
  • Prefiksy w odpowiednich dla użytkowników forum:
    ~ Dział poświęcony bugom na serwerze: Bug: średni | Bug: poważny
    ~ Dział poświęcony handlu na serwerze: Kupię | Sprzedam | Zamienie | Oddam
    ~ Dział poświęcony gildiom na serwerze: Shinsoo | Chunjo | Jinno
  • Twoja małpa - Odnośnik do Twojego nicku pod Twoim awatarem na forum (dodaje się do posta który piszesz)
  • Pozostałe grupy w których jest dany użytkownik (wyświetlanie tylko i wyłącznie w profilu danego użytkownika)
  • Shoutbox - Możliwość pisania od 5 postów (ranga dowodząca shoutboxem Moderator Shoutbox)
  • Wiadomość o nadaniu punktów ostrzeżeń w danym poście bądź temacie (pod zawartością)
  • Wyświetlanie powiadomień w zakładce z forum (coś takiego jak na facebooku (3) Facebook - 3 odpowiada przykładowej ilości powiadomień które otrzymałeś. W skład wchodzi: prywatna wiadomość oraz powiadomienie - odświeża się automatycznie co 5 sekund - forum się nie odświeża tylko plugin co daje nam szybszą reakcje na np. prywatną wiadomości

Oferuje również:

• Strefę pod serwer w skład wchodzi:
    ~ Kategorie
    ~ Działy
    ~ Subdziały
  • Rangi pod serwer (nielimitowana ilość)

Zainteresowany/a? Zapraszam na gadu-gadu 310074 bądź prywatną wiadomość na forum.  :)
Nie jestem autorem ogłoszenia, zostałem jedynie poproszony o wrzucenie go tutaj. 

Opublikowano

Te ogłoszenie jest śmieszne ^^  Tak poproszę % ponieważ brak mi słow.

Opublikowano

@SinC

Te ogłoszenie jest śmieszne ^^  Tak poproszę % ponieważ brak mi słow.

Sam jesteś śmieszny to jest pierwsza rzecz. Druga sprawa.. uargumentuj to :)

Na jakim silniku jest postawione forum?

IP.board :)

Opublikowano

No i po co nabijasz wyświetlenia? "

• 14401 wyświetleń

Sam nabijasz wyświetlenia a do innych się spinasz.

Nie polecam

A powiesz mi może w czym są mi potrzebne wyświetlenia?.  :yay: 

Takim idiotą jeszcze nie jestem, zrozum. 

To nie moja wina że jakiemuś ułomnemu się nudzi i nabija wyświetlenia.  :((

Opublikowano

No Harnaś sam sobie też nie nabijał wyświetleń a spinałeś się o to do niego :")))

No widzisz, dziwnym trafem stało się to samo u mnie. 

Szczerze mówiąc dziwna sytuacja. 

Oferta Shelii nadal aktualna. 

Opublikowano

Przepraszam że się wypowiadam w tym temacie, ale skoro robiłeś forum dla serwera Eseia.pl to wypadałoby ocenić pracę.

Na pierwszy rzut oka wiedziałem jakiego silnika używacie, wiedząc kto to robi i jakie ma nawyki to widać.

Ruski nulled(crackowana licka) ipb 3.4.6, nawet nie postaraliście się z wywaleniem błędu z exploitem który był udostępniany kilka lat temu.

Sam nie jestem jakimś super adminem, ale szanujmy się koledzy, żeby robić forum na ruskim crackowanym gó*nie(silnikiem tego nazwać nie można)...

Estetycznie nie jest źle, przestańcie robić na tym silniku, jest wiele w necie NORMALNYCH nie ruskich :D

Nie będę pisał czy polecam czy nie, bo nie chcę żeby potem ktoś mi płakał na pw czy gdziekolwiek indziej że hejtuje bo sam robię fora :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...