Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows nie chce się zainstalować!

kamilmatt

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem.

Ponieważ chcę zrobić sb format dysku - zainstalować nowy windows a potem usunąć to co zostało czyli Windows.old... Robiłem już tak kilka razy, mam mega syf na kompie i chce się tego pozbyć, ale gdy próbuję już zainstalować tego windowsa, wyskakuje mi taki komunikat: 

post-597781-0-77948000-1450981143.png

FORUM! POMOCY! CO ROBIĆ???

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstaluj a nie uaktualniaj. 

wystarczy instalować  z pena czy CD  a nie pod systemem

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Witam, mam problem.

Ponieważ chcę zrobić sb format dysku - zainstalować nowy windows a potem usunąć to co zostało czyli Windows.old... Robiłem już tak kilka razy, mam mega syf na kompie i chce się tego pozbyć, ale gdy próbuję już zainstalować tego windowsa, wyskakuje mi taki komunikat: 

attachicon.gifwwww.png

FORUM! POMOCY! CO ROBIĆ???

Jak chcesz usunąć stary Windows gdy go już wcześniej sformatujesz? Nie dziwie się, że masz błędy gdy chcesz usunąć coś co nie istnieje.

Opublikowano

On nic nie usuwa z dysku, najzwyczajniej uruchomił instalkę na uruchomionym windowsie , nie da się formatować dysku pod systemem ! 

Starą wersję w katalogu Windows.ols systemu kasuje się przez oczyszczanie dysku opcją usunięcia starej kopi systemu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...