Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dużo jest ruskich graczy w docie?

Dreemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo cebul? ciężka? jak z ruskimi opłaca się zacząć grać?

tell me maj frend

Opublikowano

Cebul jak i rusków oczywiście nie brakuje, jednak nie ma co postrzegać tego jako jakiś mega minus, w każdej grze multuplayer znajdują się pajace tego pokroju.

Co do tego czy jest ciężka, to zależy. W moim odczuciu tak, jednak przez to sprawia mi ogromną satysfakcję. Wedlug mnie warto, gra ma jeszcze wiele przed sobą.

Jedyne co Ci się przyda to silna wola i chęć pozostania w tej grze.

Sam niedawno zacząłem i łatwo nie jest, ale moze właśnie dzięki temu bawię się świetnie i nie zamierzam kończyć ;)

Opublikowano

­Grając w trybie "single draft" to poza mną, były same ruski w moim jak i przeciwnym teamie. W sumie to grali zwykle dobrze, ale gorzej z komunikacją, bo ja po rusku nie rozumiałam, a oni po angielsku też nie bardzo.

Od jakiegoś czasu gram na "all picku" i nie ma takich sytuacji. Są ruski, ale mało który mówi po rusku do reszty teamu, nawet co niektórzy starają się po angielsku napisać/powiedzieć a to się ceni. Poza tym dużo ogarniętych ludzi, mało kiedy zdarzy się, że ktoś wyjdzie, komunikacja na głosowym (szybsza i lepsza od klepania w klawiaturę), tak postrzegam teraz Dotę.

Co do samej gry, jest prosta. W przeciwieństwie do LoL'a farma to nie jest coś najważniejszego. Jedyną postacią, którą mam jakieś last hity na koniec gry to Keeperek (no ale nim się farmi całą falę z jednego q, poza tym mój ulubiony hero), a mecze kończę ZWYKLE z dodatnim kd.

Tak więc jeśli szukasz fajnej gierki, to polecam Dotę :)

k1hvCVp.gif

• 5 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...