Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wot nie chce sie uruchomic

Do Not Eat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Resmods 9.6? Teraz jest wersja 9.13, więc dziwne. Musisz utworzyć pusty folder 0.9.13 (lub 0.9.6, ale w to wątpię) w folderze Res_Mods, który znajduje się w katalogu z grą.

Opublikowano

nie chce sie uruchomic pokazuje ze nie mam folderu resmods 9.6 skad go pobrac? bo z moim laczem reinstal zajmie mi tydzien..

sam go stwórz, nie potrzebujesz w nim żadnych plików :) 

Opublikowano

To najwyraźniej brakuje Ci czegoś innego, jeżeli brakuje Ci folderu w Res mods to wystarczy go stworzyć. 

Poza tym... wtf...

nie mam folderu resmods 9.6 skad go pobrac? bo z moim laczem reinstal zajmie mi tydzien..

Opublikowano

czy moze mi ktos wyslac plik paths z glownego folderu? albo jego zawartosc? poniewaz mialem po prostu stary "config" i przez to mi cos innego chcialo otwierac

Opublikowano

Wysyłać nie będę, bo nie chce mi się ze skanem bawić itp., a jest on na forum wymagany.

Utwórz nowy plik np. w Notepad++ i wklej to:

http://wklej.to/fwjly

Potem zapisz z rozszerzeniem .XML

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu reinstalowałbym grę. Wnioskuję, że nie aktualizowałeś od 9.6 i stąd mogły być problemy.

Opublikowano

Usuń całą grę i ściągnij instalkę gry, która waży 10 MB, a następnie pobierz. Nikt z Nas nie jest Wróżbitą Macieja. Szybciej będzie jak ściągniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...