Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTuberzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział ,ale mam pytanie u którego z tych you tuberów są  najbardziej skuteczne reklamy  ?

Perserga

Kashido

KerugoXYT

Wezzy

MrZlegalizowany

Odpowiedzcie mi prosze na moje pytanie bo zastanawiam się u ,którego z nich będzie najlepsza reklama.

Opublikowano

Polecam jedynie Weezyego i legala, perserga pls, a dwóch następnych nawet nie znam :D

Opublikowano

Podbijam, tylko Weezy i Legal. Reszta sobie wyświetlenia nabija i ma komentarze od kumpli, nikt ich nie ogląda. (No chyba ze jakiś konkurs to moze z 3-4 osoby napisza xD)

Opublikowano

TU NIE MA CO PORÓWNYWAC BO JA I LEGAL WOŁAMY SIANO A RESZTA Z TYCH CO TU DALES SM 

weź k***a wyjdź

twoja seria z thorii pokazała wszystko kim jesteś, jak i twoja współpraca z entergames

Opublikowano

weź k***a wyjdź

twoja seria z thorii pokazała wszystko kim jesteś, jak i twoja współpraca z entergames

dobra wypierdalaj już tam sapać swoim 130lv na Revorii bo jak Cie widzę to mi się słabo robi i idź tam płacz że Ci cięzko na serwerze easy hahahaha

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

dobra wypierdalaj już tam sapać swoim 130lv na Revorii bo jak Cie widzę to mi się słabo robi i idź tam płacz że Ci cięzko na serwerze easy hahahaha

Ale to nie temat o Exile, a właśnie o tobie.

Ja autorowi odradzam współpracy z tobą, bo robisz filmy na niskim poziomie, lajkują i komentują ci zawsze same pionki + youtuberzy, z którymi każdy trzyma sztamę, aby był lajk i koment.

Lecisz tylko na hajs, nic więcej. Twoje produkcję są tylko po to, aby dojebać odcinek, nieważne jest dla ciebie ile on trwa i jaką treść przekazujesz. Kiedy grałeś na Thorii to były podsyłane linki na tsie entergames od samej administracji, że nic nie robisz i marnują w ciebie hajs.

Dlatego nie polecam współpracy z tobą. Osobnym elementem już jest to, ze na siłę próbujesz być śmieszny, wchodzisz każdemu w dupę, liczy się tylko dla ciebie dolar i nie umiesz przyjmować krytyki.

A ode mnie odbij.

Opublikowano

Legal, reszta to takie małe pionki. 

Wezzy był dobry do czasu jak z entergames i pokazał jakim jest dnem, nawet tutaj widać jak się zachowuje jak kur.wa wypuszczony goryl z klatki.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie będę tu się wypowiadał u których youtuberów warto brać serie, jednak radzę tylko żeby przed zamówieniem dobrze sprawdzać danego youtubera pod każdym kątem i prosić o statystyki.

Aktualnie spora część nabija sobie wszelkie aktywności, większość komentarzy od kolegów "z branży" ew. nabite konkursem. Samymi wyświetleniami też nie radzę się mocno sugerować - na allegro znajdziecie kilkanaście różnych aukcji w tym 3k wyświetleń za 14zł (a youtuber bierze np. 50zł).

Żeby była jasność - nikogo nie oskarżam tylko przestrzegam przyszłych klientów ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

xD okej nie  róbcie takiej spiny śmiać mi się chce xD rozumiem dzięki za odpowiedź  jeszcze dziś  napiszę do któregoś z wymienionych. 

Temat do zamknięcia !  

Lecą lajki.

Opublikowano

@harnas wypraszam sobie nigdy nie nabijałem wyświetleń pod filmem i proszę żebyś tak nie pisał bo to sie mija z celem.

Co do reklamy wiadomo samego siebie nie będe polecał bo to troche dziwny było by.

Legal - Myśle, że dobrze u niego kupić reklame (najlepiej)

WeeZy - Może być reklama, lecz mysle ze legal więcej da ludzi na dany serwer.

Kashido - To jest przegryw życiowy i więcej nie będe się wypowiadał bo aż wstyd wymawiać jego nick (Nie polecam)

Kerugo : mały ytber raczej na dłużej nie zostaje na serwerze.

No i ja no co ja moge powiedziec tutaj w tym metinie jest loteria nie raz rozpromujesz dobrze serwer a raz i dobra reklama nie pomaga np zakrea,thoria.

Tak wiem autor kazał zamknąć temat, lecz nie lubie jeżeli taki np harnas mi coś wmawia czego nie robie.

Opublikowano

Imo każdy z tych youtuberów to gówna łapczywe na hajs, ewentualnie Smocze Monety, nikt nie utrzymuje poziomu nagrywania prócz Treama, NoPerfecta, Diabla i jeszcze kilku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...