Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sposobu na szybki zarobek

`Dosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panie i Panowie. Przejdę do rzeczy. W jaki sposób najszybciej mogę zarobić 4600 zł ? Nie mam skończonych 18'stu lat więc praca na umowę czy coś jeszcze odpada. Jeśli macie jakieś propozycje to proszę o podzielenie się informacją. Pozdrawiam  :)

Opublikowano

­Nie wiem jakie masz zainteresowania, umiejętności, etc - ale np. freelancing jest okej. Z grafiki ładnie można czasem zarobić lub z robienia stron internetowych, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Sprzedaj coś np. Komputer :) Jeśli masz zdolności w programowaniu itd. to możesz zrobić jakieś strony albo grafiki i sprzedać, ale to już musisz mieć obcykane bo zanim byś się od nowa nauczył to minie sporo czasu.

Opublikowano

freelancing jest okej. Z grafiki ładnie można czasem zarobić lub z robienia stron internetowych, etc.

Grosze, a grafika to w ogóle xD To znaczy dzięki pisaniu wtyczek pod wordpressa/edycja wordpressa na zlecenia  można całkiem nieźle zarobić, bo płacą 500-1000, a wtyczka to dzień lub dwa roboty. Same strony internetowe to są serio grosze i za dużo roboty, bo wszystko trzeba zakodować, a do tego layout stworzyć wedle wielkich wymagań januszy. Roboty na pięć dni, czasem więcej i płacą mniej niż 1000. Webdev, a dokładnie backend jest bardzo opłacalny, ale na etacie w firmie. Wtedy można ładne sumki z odpowiednimi technologiami wyciągać.

//

W sumie to nie zarobisz xD Nawet się nie łudź, też kiedyś tak chciałem zarabiać.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Masz problem jak 70% polaków. Nie wiem jakie masz zdolności, ale ludzie mówią że na handlu można się ładnie dorobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

sygna.tan.png

Opublikowano

Kupuj taniej sprzedawaj drożej. Kupować na Aliexpress (chińskie allegro) jakieś podróbki i sprzedawać drożej tutaj. Jakieś podróbki underarmour'a, lacoste, armaniego, diesela, iphone.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Na wiosnę idź na najbliższą farmę i pomagaj w zasiewach. Nikogo tam nie będzie obchodzić, że nie masz 18 lat a tak ciężka, uczciwa praca wybije Ci z głowy mity o zarobieniu 4600zł na siedzeniu w domu przy kompie przez miesiąc :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Na wiosnę idź na najbliższą farmę i pomagaj w zasiewach. Nikogo tam nie będzie obchodzić, że nie masz 18 lat a tak ciężka, uczciwa praca wybije Ci z głowy mity o zarobieniu 4600zł na siedzeniu w domu przy kompie przez miesiąc :)

To że siedząc przed kompem miesiąc można zarobić 4600zł albo więcej to nie mit, zobacz sobie oferty pracy zdalnej w sektorze IT, to się dowiesz ile można wyciągnąć.

Opublikowano

mity 4800zł miesiecznie?

hahahah są tacy co wyciągają nawet 20tyś miesiecznie

9tevrr.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...