Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah xD śmiechłem.

- Brak screenów

- 15 slotów (wut)

- Na Hardcoresurvival Ban na 5 minut -,_,-

- GDZIE JEST IP?!?!??

- kilka błędów ortograficznych

Opublikowano

Muszę się przyczepić do tej reklamy (niestety).

Brak jakichkolwiek screenów lub czegokolwiek o wyglądzie serwera, co można jeszcze przeboleć, ale jeśli przez większość prezentacji "żalisz się" (tak to przynajmniej zrozumiałem), że jest u ciebie pusto, i że nie masz pomysłu na jego reklamę, to w rezultacie daje słabą promocję serwera.

Mówisz, że 15 slotów jest dlatego, ponieważ nie ma na serwerze graczy. Jeżeli serwer dopiero wystartował to nie ma opcji aby od razu byli gracze (od tego jest właśnie reklama).

Podsumowując kiepska reklama, która mnie osobiście zniechęciła do wejścia.

PS @Plajerek12 IP jest na stronie serwera. Wystarczy trochę poszukać. :)

PS2 Ban na 5 minut na HC? To jest kpina...

PS3 Nie lepiej uzbierać kasę na hosting? 24/7 i nieco lepsza maszyna byłaby lepsza niż komputer prywatny, ale to już decyzja właściciela.

Opublikowano

Prezentacja odpychająca od serwera. Strona internetowa nie działa, tylko 15 slotów a jest to bardzo mało. I chyba największym minusem jest to że stoi na twoim komputerze, co oznacza to że czasami nie działa i będą lagi.

Opublikowano

Hah xD śmiechłem.

- Brak screenów

- 15 slotów (wut)

- Na Hardcoresurvival Ban na 5 minut -,_,-

- GDZIE JEST IP?!?!??

- kilka błędów ortograficznych

Przepraszam, już dodałem.

15 dlaczego uważasz, że 15 to zła liczba?

Dlaczego nie? W przyszłości czas zostanie zwiększony z 5 minut na 12 godzin

Tak wiem to mój błąd, już zaktualizowane (mc.entercraft.pl)

Gdzie są błędy? Zacytuj, możliwe, że się pomyliłem.

Muszę się przyczepić do tej reklamy (niestety).

Brak jakichkolwiek screenów lub czegokolwiek o wyglądzie serwera, co można jeszcze przeboleć, ale jeśli przez większość prezentacji "żalisz się" (tak to przynajmniej zrozumiałem), że jest u ciebie pusto, i że nie masz pomysłu na jego reklamę, to w rezultacie daje słabą promocję serwera.

Mówisz, że 15 slotów jest dlatego, ponieważ nie ma na serwerze graczy. Jeżeli serwer dopiero wystartował to nie ma opcji aby od razu byli gracze (od tego jest właśnie reklama).

Podsumowując kiepska reklama, która mnie osobiście zniechęciła do wejścia.

PS @Plajerek12 IP jest na stronie serwera. Wystarczy trochę poszukać. :)

PS2 Ban na 5 minut na HC? To jest kpina...

PS3 Nie lepiej uzbierać kasę na hosting? 24/7 i nieco lepsza maszyna byłaby lepsza niż komputer prywatny, ale to już decyzja właściciela.

Screeny już dodane, zapomniałem o tym.

A tak przy okazji hostingi są wyjątkowo drogie i to się w ogóle nie opłaca.

Cóż "kiepska reklama", nie jestem mistrzem marketingu napisałem trochę o serwerze, trochę o sobie, wedłóg mnie to chyba dobra reklama, jeśli Cię zniechęciła to bardzo mi przykro.

Prezentacja odpychająca od serwera. Strona internetowa nie działa, tylko 15 slotów a jest to bardzo mało. I chyba największym minusem jest to że stoi na twoim komputerze, co oznacza to że czasami nie działa i będą lagi.

Hmm o której godzinie próbowałeś wejść na stronkę? Możliwe, że ją aktualizowałem. Tak na prawdę to mój komputer uciągnie około 60 slotów ale nie chcę tyle na razie dawać.

To, że czasem nie będzie działać to prawda ale lagi są żadkością.

PS: Piszę z telefonu więc mogą być błędy bo na telefonie się pisze wyjątkowo nie wygodnie.

Opublikowano

Liczba tego co chcesz przedstawić chyba lekko przerasta twój serwer. 15 slotów, 7 atrakcji. Przy 2 osobach administracji aktywnych (jeśli) to w każdej z zabawach znalazłyby się tylko 2 osoby.

A pomijając to i nieoryginalną jak większość stronę na word-pressie to wydaje mi się, że twój komputer i internet nie da rady poza tym koncepcja serwera jak "zrobię lekcję i mama pozwoli" upada po wypowiedzeniu pierwszej samogłoski. 

A i radzę znaleźć na przyszłość jakiegoś budowniczego czy coś, żeby estetyka zachęcała. ;p

*_* Who said that? *_*

Opublikowano

@enter25565 15 slotów na taki serwer to naprawdę za mało. A błędy to już sam poprawiłeś ._.

@antiwarnshield

Screeny w sumie też nie przekonują. I tym bardziej wersja 1.8. Zbyt wiele ludzi tą wersją nie zgarniesz.

Opublikowano

@enter25565 15 slotów na taki serwer to naprawdę za mało. A błędy to już sam poprawiłeś ._.

@antiwarnshield

Screeny w sumie też nie przekonują. I tym bardziej wersja 1.8. Zbyt wiele ludzi tą wersją nie zgarniesz.

Liczba tego co chcesz przedstawić chyba lekko przerasta twój serwer. 15 slotów, 7 atrakcji. Przy 2 osobach administracji aktywnych (jeśli) to w każdej z zabawach znalazłyby się tylko 2 osoby.

A pomijając to i nieoryginalną jak większość stronę na word-pressie to wydaje mi się, że twój komputer i internet nie da rady poza tym koncepcja serwera jak "zrobię lekcję i mama pozwoli" upada po wypowiedzeniu pierwszej samogłoski.

A i radzę znaleźć na przyszłość jakiegoś budowniczego czy coś, żeby estetyka zachęcała. ;p

Dobra macie rację, jutro dam 60 slotów, jak będą lagi to kupię lepszy komputer-serwer :)
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...