Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak skinów graczy na serwerze, wersja 1.8.8.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie, dlaczego jak stworzyłem sobie serwer prywatny by pograć z kolegami na wersji 1.8.8 i wyłączyłem logowanie tylko premek (przestawiłem na non-premium) to wchodzą na serwer każdy gracz jest STIVEM. Mam premkę i jak na serwerze jast włączone premium to skina mam jak włączy non-premium skin znika. Wie ktoś dlaczego, albo jak to naprawić?

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Jest taka możliwość ze ty i twoi koledzy mają Huzzni , a z tego co się oriętuje na Huzuni nie widać skinów lecz widac Stivy :)

Opublikowano

@booterxyz, napisałeś posta bez sensu tak jak i @yautorek... Pisałem że jak włącze premium to jest git, mam skina i nikt nie ma huzuni...

=====================================================================================================================================

Opublikowano

@booterxyz, napisałeś posta bez sensu tak jak i @yautorek... Pisałem że jak włącze premium to jest git, mam skina i nikt nie ma huzuni...

Post bez sensu? Napisałem ci że jak masz wyłączone premium to bez tego pluginu nie będziesz miał skinów, czego jeszcze nie rozumiesz?

Opublikowano

Na wersji 1.8 nie widać skinów graczy jeżeli serwer dopuszcza do gry pirackie konta dlatego trzeba wgrać plugin który pobierze skiny z baz mojangu polecam AutoIn dodatkowo zabezpiecza konta premium poczytaj sobie :D

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...