Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa aktualizacja = spadek z rang?

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa aktualizacja wprowadzająca rewolwery i inne bajery zmieniła coś w systemie rangowym? Po aktualizacji 90% moich znajomych grających w cs (ok. 100 osóB) spadło 1/2 rangi w dół. Czy Valve maczało w tym palce? Jak to jest?

Znalazłem coś takiego

12376513_750127821784657_332991476582322

Opublikowano

Tak, system jest zmieniony zeby zredukowac duza ilosc wysokich rang. Aktualizacja byla tydzien temu bodajze, to nie ta z rewolwerem

image.png 

Opublikowano

Mogli by wyzerować rangi :3 fajnie by było, i od nowa te 10 wbijać :D

Myslalem nad tym też, ale to nie miałoby najmniejszego sensu. Dajmy na to, że miałes LEMA boostowanego. Trafiasz w tych 10 rankedach na silvery i goldy, znowu do LEMA idziesz. Inaczej - miałeś LEMA, bo poprostu takiego skilla masz. Trafiasz na globali, esportowców itp. I lecisz do silvera/golda

image.png 

Opublikowano

Valve chce przywrócić stary system rang i idzie w dobrym kierunku

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Stary? Co masz na myśli?

Że globale to naprawdę będą globale, a nie jakieś wyboostowane orzełki. Teraz posiadanie takiego supreme/globala to jednak będzie coś (oby było więcej takich update'ów), a takie typowe silvery, co strzelają w biegu i nie umieją się poruszać to będą tymi silverami, a nie goldami. Jak zaczynałem 9 miesięcy temu i miałem s4 po 10 winach to na tamtym poziomie grali lepiej, niż obecne goldy 3/4.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...