Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bocik fajny, mam tylko pytanie, czy jest on wykrywalny jakoś przez stronę?

I 1 błąd który zauważyłem:

mamy 4 pod rząd czarne i fajnie bo obstawia czarne wygrywamy, ale gdy trafi się zielony bocik podwaja (dajmy na to mamy na start po 10, przy pierwszym zielonym mamy 20) później wypada znów czarny i w tym momencie bot znów podwaja i stawia po raz kolejny 40 na czarne. Więc bot działa chyba w taki sposób, że jeśli będą 2 pod rząd te same kolory to on resetuje do podstawowej stawki inaczej podwaja.

Opublikowano

Bocik fajny, mam tylko pytanie, czy jest on wykrywalny jakoś przez stronę?

I 1 błąd który zauważyłem:

mamy 4 pod rząd czarne i fajnie bo obstawia czarne wygrywamy, ale gdy trafi się zielony bocik podwaja (dajmy na to mamy na start po 10, przy pierwszym zielonym mamy 20) później wypada znów czarny i w tym momencie bot znów podwaja i stawia po raz kolejny 40 na czarne. Więc bot działa chyba w taki sposób, że jeśli będą 2 pod rząd te same kolory to on resetuje do podstawowej stawki inaczej podwaja.

Bot nie robi nic złego, po prostu automatyzuje proces obstawiania. Równie dobrze moglibyśmy robić to ręcznie, więc nie jest zabroniony. 

Też zauważyłem ten błąd z zielonym, chociaż nie zawsze występuje. Po świętach postaram się go naprawić, teraz niestety nie bardzo mam czas :)

1295049164-U286654.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...