Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wgrywania modów na single w GTA V skutkuje banem?

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Planuję zakup gta 5 i mam pytanie.Słyszałem że za wgrywanie modów nawet na singla grozi banem czy to prawda ? 

Ps jeszcze coś.Jest jakiś program który pozwolił by mi na wyłączenie lub odinstalowanie modów przed wejściem na online ?

Opublikowano

1. Za modyfikacje u­zywane w SP nie powinieneś zostać zbanowany. 

2. Raczej coś takiego nie istnieje. Bana dostaje się za modyfikowanie plików gry, więc jeśli coś takiego istnieje to nie ochroni Cię w 100% przed karą, bo w końcu tez modyfikuje zawartość gry. ;)

Opublikowano

­Zrób dwie kopie gry, na jednej graj z modami, a na drugiej bez. Jeśli to rozwiązanie nie zadziała to będziesz zmuszony usuwać mody, gdy będziesz chciał pograć w Online. 

Opublikowano

A za pomocą OPEN IV ? Wyczytałem coś na jakiejś stronce

Nowa wersja OpenIV umożliwia przeglądanie i modyfikację wszystkich plików gry GTA V. Oprócz tego, posiada przydatną funkcję ładowania zmodyfikowanych plików z oddzielnego katalogu dzięki czemu nie ma konieczności bezpośredniej modyfikacji oryginalnych plików.

Czy to jest rozwiązanie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...