Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z masterkami

vibome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak jak w temacie, poda ktoś stronę z aktualnymi masterkami? Bo od dwóch/trzech tygodni nie grałem w lola z powodu braku komputera, a wiem że masterki się trochę zmieniły i gra się pod piorunki. Jeżeli można to, żeby było po trochu na wszystkie linnie, np. AP, AD, Tank, Supp itd.

I tak oglądałem nervariena, ale wolę mieć gotowca :P

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Te strony są totalnie nieaktualne odkąd gra się na prawie wszystkim thunderlorda. Podaj nazwy postaci to podamy Ci strony, bo nie na wszystkich ap gra się to samo.

tak to jest jak się szuka czegoś na szybko, dobrze że poinformowałeś kolege 

giphy.gif

Opublikowano

Te strony są totalnie nieaktualne odkąd gra się na prawie wszystkim thunderlorda. Podaj nazwy postaci to podamy Ci strony, bo nie na wszystkich ap gra się to samo.

Właśnie zauważyłem, że są nieaktualne. Czekałem tylko czy ktoś mnie upewni w moich .. (zabrakło mi słowa lel).. przemyśleniach? xD

Na topa: Irelia, Vlad, Teemo, Garen, Riven, Mundo

Mid: Katarina, Zed, Ahri, Kassa, Akali, Morgana, Diana, Yasuo

Jungle: Nunu.. w sumie nie wiem co jeszcze boi nie gram jungli

Adc: Vayne, Cait, Tristana, Graves, Lucian

Supp: Braum, Thresh, Morgana, Blitz

Na pewno o kilku zapomniałem.

I jak możnma to takie ogólne masteriesy na te postacie co wymieniłem właśnie typu AP, AD, Tank pod thunderlorda, tank nie pod thunderlorda, supp, adc X'D

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Prawie na wszystko idziesz z thunderlordem. Jedynie na tanków którzy nie robią dużo dmg'a lepiej wziąć przyrost hp czy redukcję obrażeń.

Full tank - 18 def 12 us

Tank - 18 us (thundelord) 12 def

Dmg - 12 att 18 us (th..)

To wygląda jak sygnatura!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...