Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyt w sprawie złota

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam takie pytanie na allegro sprzedają złoto np 20-30zł taniej niż jest w sklepie wot 

jak oni to robią wie ktoś może? 

porostu z ciekawości pytam 

Opublikowano

Mają do wydania X kasy z telefonu, np. z służbowego numeru z pracy, z racji, że to i tak by przepadło to tak mogą sobie zarobić.

Opublikowano

W większości przypadków, to "operacje na służbowych telefonach" ;)

Oooo... Kolega był"szybciejszy" ;)

test

Opublikowano

Tia, słyszałem o banach za to, ale ci co sprzedawali w jakiś sposób cofali płatność i wtedy blokowali osobę, która kupowała.

Opublikowano

Tia, słyszałem o banach za to, ale ci co sprzedawali w jakiś sposób cofali płatność i wtedy blokowali osobę, która kupowała.

Tak się płaciło kradzionymi kartami kredytowymi, później właściciel wycofywał płatność, a Ty miałeś prz3jebane :D

Opublikowano

Paypal też chyba umożliwia cofnięcie płatności, dlatego najlepiej nie kombinować i nie robić sobie problemu :)

Opublikowano

Paypal też chyba umożliwia cofnięcie płatności, dlatego najlepiej nie kombinować i nie robić sobie problemu :)

Tak, ale sprawy z cofaniem płatności związane były głównie z kradzieżami kart płatniczych.

W takim przypadku kupujący golda dostaje bana do momentu, aż nie zwróci hajsu za który zrobił zakupy.

Opublikowano

A czasami może coś być związane z klanem ? ze skarbca klanowego?

Też może być jak z dołączeniem do drużyny ESL, która wypłaci Ci golda. Wszystko jest napisane w ogłoszeniu.

Opublikowano

A za sms/dzwonienie wyłapać bana? przecież nie można wycofać impulsów XDD (chyba że się mylę?). Możesz mieć kilka nr i sobie doładowywać, nie udowodnią Ci. 
btw. Polecam tego mikołaja, kupiłem parę paczek, wyszedłem na + z goldem, do tego jakieś pierdoły wleciały, a szwagroi w 4 pacze wylecial T34.. ;D

6cluij.gif

Opublikowano

A za sms/dzwonienie wyłapać bana? przecież nie można wycofać impulsów XDD (chyba że się mylę?). Możesz mieć kilka nr i sobie doładowywać, nie udowodnią Ci. 

btw. Polecam tego mikołaja, kupiłem parę paczek, wyszedłem na + z goldem, do tego jakieś pierdoły wleciały, a szwagroi w 4 pacze wylecial T34.. ;D

Za rozmowy/sms nie wyłapiesz bana.

Ja otworzyłem około 50 paczek i c***a dostałem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...