Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Mogę I Za Ile Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zamierzam kupić 200kk na allegro :P. I się zastanawiam czy grac dalej wojem 57 bez eq czy zakładać nową postać.

Nie mogę się zdecydować :P. Chodzi o to, że trudno będzie kupić dobre eq na ten lvl ... I jeszcze tanio :P.

Więc się zapytam czy robić nową postać? Jak nie to za ile i co kupie na woja?

Jak zacząć to tak mniej więcej jak by mógł ktoś mi powiedzieć co mogę kupić tak do 30 lvl i za ile żeby nie wydać w dzień 200kk :P.

Opublikowano

a tam sie przejmujesz kup fmsa sr 40 + z kd +4 do 150kk a 50kk wydaj na jakies +7/8eq i masz pro bodego o ile chcesz wojem grac :D bo z takim fms kosisz do 65 lv nawet

@@@ tak znajdziesz !!! wystarczy w marketach na forum poaptrzec :}

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Łatwo Ci mówić. Znajdę gdzieś spoko fms-a ze sr 40%... Wątpię -,-

Opublikowano

graj wojem kup jakiś naszyjnik 1-2k pz jak i buty ładnego fms+9 kup złotą czy łuske ale nie przesadzaj z ceną bo kupisze se na 61 boga żelaka +9 najlepiej z bonem ja mam na reg pz srebrną+9 i zapewnim cie że jaesze costanie ci kilka kk

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

A ja ci radze nie graj wojem i zrob sobie surke wp.!

Kup sobie jakies Pro EQ ;p i jestes kosiara i w pvp i w pvm Ku masz tanie i wogole extra sie nia expi!

Na poczatku troche slabo ale 30 lvl juz lecisz a jak masz na 35+ lvl boja to juz wymiatasz :! :D

Pozdro!

Daj ---------------

Prosze o zdjecie tych 50-ciu % :>

Opublikowano

200kk:

RIB+9 do 50kk kupisz ze śr nawet 35% (masz go do 75 lvl z konia :D), 150kk: np. Złota+6 (na 61 możesz kupić boga+8-9) Tarcze czarną +7-8... pomyśl jakie miałeś EQ przez kradzieżą i ile było warte - może odrobisz je?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...