Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mój PC uciagnie NFS 2015 ?

GStephano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czy mój PC uciągnął by najnowszego nfs'a ?
Wiem że nie ma jeszcze oficjalnych wymagań, lecz myślę że parę osób zna się i wie mniej więcej czy dało radę by uciągnąć.
-Intel Core i3 2.93Ghz z tego co się orientuję to jest to 2 rdzeniowy, lecz w menedżerze urządzeń pokazuje mi x4 a w moim komputerze w właściwościach jest 2.93Ghz po 2x
-ATI Radeon HD 5600 Series
- 5GB Ram DDR3 1333Mhz

Opublikowano

Tak jak w temacie, czy mój PC uciągnął by najnowszego nfs'a ?

Wiem że nie ma jeszcze oficjalnych wymagań, lecz myślę że parę osób zna się i wie mniej więcej czy dało radę by uciągnąć.

-Intel Core i3 2.93Ghz z tego co się orientuję to jest to 2 rdzeniowy, lecz w menedżerze urządzeń pokazuje mi x4 a w moim komputerze w właściwościach jest 2.93Ghz po 2x

-ATI Radeon HD 5600 Series

- 5GB Ram DDR3 1333Mhz

Jest 2 rdzeniowy i 4 wątkowy, dlatego może pokazywać jakby miał 4 rdzenie.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Powiem szczerze, że powinno pójść na jakichś średnio/niskich około 35-40 fps. ­

Powiem szczerze, że nie jesteś w stanie tego stwierdzić bazując na samym procesorze i RAM'ie w dodatku nie znając wymagań sprzętowych gry. Chyba, że jesteś takim samym laikiem jak autor tego tematu i nie wiesz, że 5600 series to nie karta graficzna. 

Wracając do tematu - NFS będzie/jest oparty na silniku Frostbite, więc wątpię że najsłabszy procesor z pierwszej generacji 'i" w połączeniu z 5/6 letnią kartą graficzną da w ogóle jakąś grywalność, dlatego zastanowiłbym się nad wymianą sprzętu. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...