Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żaden Fb Nie Działa

ROKISON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to tylko u mnie ale nie instalowalem patcha a dzisiaj żaden fish bot mi nie dziala a wam jak?

Ty mowie nie mam spatchowanego bo nie chcialem hack shielda a teraz nie dziala nic

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Nie działa już każdy fish bot który wchodzi w klienta.Działają tylko te które przez IMG SHR sprawdzają czy dymek jest na ekranie.Nie działa każdy bot co działa zminimalizowany.To przez Hackshield.Na tym forum znajdziesz program który go usuwa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

działją 2 fishboty

XAngel v2.6

http://www.youtube.com/watch?v=RAPtDMV09G4&feature=player_embedded

poradnik by Draxxus

-------------------------------------------------------------------------------------------------

i babelfish

http://www.mpcforum.pl/topic/150551-tutjak-uzywac-fishbotow/page__p__993514__hl__babelfish__fromsearch__1entry993514

poradnik by ROKISON

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

ja używam od teraz angelbot v2.6,ale zadowolony nie jestem,bo bym sobie w coś pograł;/ Wczęsniej jechałem na xWaweleisen czy coś takiego i było pięknie :)

andrzejt17-szalajesz na tym forum może uda ci się zrobić,aby fish boty po zminimalizowaniu chodziły ?

Opublikowano

@up

Przecież xAngelbot v2.6 działa na zminimalizowanym ;)

A co tematu-dzieki wam ;] nareszcie bocik działa!

Mimo to czekam na Andrzeja-co on jeszcze nie wymyśli ... :D

Opublikowano

dokładnie trza mieć moda i większość botów smiga :)

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Mam tego moda i działą na zminimalizowanym ;p

1.Czy ten mod jest legalny

2.Czy da się jakoś raz otworzyć przez moda raz bez metka nie kolidując ze sobą? Ja bym chciał tylko do fb przez moda otwierać jeśli to jest nielegalne,a na prawdziwym koncie grać fairplay da się uruchomić raz tak metka a raz tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...