Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungla & Mid

Proceder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mainuje jungle, planuję zakupić reksai' oraz Trundle'a. W ostatnich patchach reksai dostała nerfa, natomiast Trundle nic mi nie wiadomo. Jak sądzicie opłaca sie nimi grać na jungli ? Jak one się spisują się w etapach gry ( early, mid , late ) Pozdrawiam :)

#dywizja s2

Skupiłem, się narazie na tych postaciach, możecie mi doradzic oczywiscie cos innego xD Potrzebuje junglera tankowatego, żeby z*********e się sprawdzał w tf ( nunu, oraz jego ganki były przyzwoite 

Opublikowano

Cassiopeia jest ogólnie bardzo silną postacią moim zdaniem i łatwo nią wyjść np. z silvera do golda.

Co do Rek'Sai nie jestem pewien, bo nie gram nią zbyt często(ani jej nie widzę), ale wiem, że ma dobre ganki z E gdy jest pod ziemią +podbiciem gdy z niej wychodzi. Oraz z ulta do tunelów dzięki czemu po odrodzeniu może szybko znaleźć się np. na bocie, żeby pomóc.

Więc tak w early. Ma dobre ganki przed 6, zresztą po też.

W teamfightach jest taka średnia moim zdaniem, bo nawet jak się wbije to łatwo ją zabić gdy nie ma np. tunelu, a w tf trudno go kliknąć myszką bo wszystko zasłania.

Potem nie wiem jak poskłada tanka to nawet jest wytrzymała, ale nie jakaś super.

Przypominam. To tylko moje zdanie :D

P.S. Jak chcesz ją wymainować to śmiało graj.

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Diana jest ok

Fiddlestick

Ale chodzi o to ,że ma być grywalny na jungli i midzie czy oddzielnie>?

nidalee

Kayle

ELISE

Opublikowano

Niee, chce typowego junglera, alternatywnie może grać na innej lini ale nie ma to znaczenia.

Potrzebuję coś tankowatego tak jak napisałem, więc diana, fiddle, nidale, itd odpadają .

Opublikowano

Trundle sprawdza się bardzo dobrze w niemal każdym teamcompie. Bez overextendingu jest bardzo silnym pickiem.

Rek'sai mimo ostatnich nerfów nawet w diamencie i masterze jest używana jako "free elo" pick. Jest tam mocno banowana, natomiast w silverach czy goldach prawie w ogóle. Baardzo poleca tą postać.

Mundo - tani, bardzo silny jungler, który w late może osiągnąć healing 600hp/s. Zbudowany pod tanka, grany z dobrym cc compem jest praktycznie nie do zatrzymania.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Ammumu-na 6 lvl fajne ganki z ultem, tankowaty,ulti także w tf dobrze się sprawdza.

Sygnaturk_snrhwsq.gif

Opublikowano

Trundle kosa, wlasnie strzelilem pente 1v5 ;D ( a gralem na veigara malza yi gravesa nide) Czyli troche w ciul stunow ;D

MeYf0tS.gif

Opublikowano

Nad czym ty sie zastanawiasz?
Gdy widze taki tytuł tematu od razu przychodzi mi na myśl jedno- Ekko!
Postać i na mida i (moim zdaniem) jeszcze lepsza na jungle.

Wspaniała mobilność, duży dmg, ciężko gadzine złapać, jeszcze trudniej ubić.
Nie nudzi sie no i mozna ładnie sie pobawic.
Z gankami jeśli chodzi o jungle nie ma problemu, a co do środkowej alei to chyba wiadomo że totalna miazga :D
Nie trudno go ogarnać no i oczywiście pobawisz sie czasem!

#edit

Doczytałem że chodzi ci o tankowatą postać- ta oczywiście taka jest (jungla) bo po core stajesz sie wytrzymałym lujem.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...