Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - wpływ wyborów na Serca z Kamienia

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj zamówiłem dodatek serca z kamienia i przy okazji będę od nowa przechodził całego wiedźmina 3, ale przechodząc do sedna sprawy czy jeśli przechodzę wiedźmina od początku to w pewnym momencie pojawi mi się to zadanie i będzie moje wybory będą miały znaczenie w fabule podstawki?

Opublikowano

Wiem, że przy jednej kwestii w jednej misji będzie miało to znaczenie czy przechodziłeś grę. Dużego wpływu decyzję nie mają.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dodatek możesz przejść w dowolnym momencie. Lore'owo nie jest on usadzony w żadnym konkretnym miejscu w czasie. Połączenia z fabułą podstawki to kojarzę tylko dwa. Jedna to drobnostka, postać poboczna pyta się o to jak tam jest u innej postaci z Dzikiego Gonu. Odpowiedź zależy od momentu, w którym ogrywamy Serca z Kamienia. Drugie połączenie jest wiele ważniejsze i powiem tylko, że pojawia się w jednym z zakończeń dodatku (tylko, gdy przechodzisz go przed Dzikim Gonem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...