Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logitech Gaming Software - Problem z uruchomieniem programu

stasdjinaspodjn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie . Zakupiłem nową myszkę gamingową Logitech g100s . Po podłączeniu do komputera myszka działa bez zarzutów , natomiast chciałem skonfigurować czułość myszki itp. W tym celu musiałem pobrać aplikację ze strony producenta ( Link do strony : http://support.logitech.com/en_us/product/g100s-optical-gaming-mouse   ) . Niestety po dość długiej instalacji ( w pewnym momencie instalacja stanęła na 2 minuty po czym ruszyła i zakończyła proces) kiedy ponownie uruchomiłem komputer program nie chce się nawet uruchomić . Kiedy dwukrotnie klikam na program pojawia się kółko obok kursora i po chwili znika . Oprogramowanie z którego korzystam to Windows 7 Ultimate . Nie wiem czy to istotne , ale może też uzyskam odpowiedź , mianowicie kiedyś kiedy miałem problem z komunikatami wyświetlającymi błędy w owym oprogramowaniu Windows uzyskałem pomoc jak wyłączyć komunikaty . Nie pamiętam niestety jak ten proces odwrócić i wrócić do poprzedniej opcji , gdzie po włączeniu wyskakiwał błąd . Co w tym nadzwyczajnego ? Otóż po "ukryciu" owych komunikatów o błędach itd. pojawiało się tylko przez chwilę kręcące się kółko obok kursora i znikało , tak samo jak przy nieudolnej próbie uruchomienia Logitech Gaming Software . Być może gdybym cofnął zapisane zmiany , może ukazałby mi się jakiś błąd , który nakierowałby mnie na jakieś rozwiązanie . Tak więc mam jakby dwie prośby w jednym problemie . Proszę o pomoc i z góry dzięki nawet za jakiekolwiek podpowiedzi . W razie pytań proszę pisać , ile będę potrafił tyle powiem . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...