Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube - Rozłączono z serwerem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z oglądaniem filmików z wyżej wymienionego serwisu. Po próbach uruchomienia dowolnego filmu wyskakuję owy komunikat. Szukałem już pomocy w tej sprawie na internecie lecz widocznie kiepsko mi to idzie...

Oficjalna aplikacja youtube oczywiście również nie działa.
Szukałem możliwości uruchamiania filmów przez inne aplikacje z tego serwisu, ale traciły one łączność z nim.

Inne serwisy od filmów typu CDA działają poprawnie tylko.

Model tableta to: LIFETAB S10334

Zdjęcie z błędem: http://screenshooter.net/102519176/urplexw

wLvS201.png
Opublikowano

Masz wgranego jakiegoś custom ROMa?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@Razeer123

Niestety trudno jest mi to sprawdzić bo dopiero dzisiaj przyszedł. Jest to tablet używany, a sprzedający już się zmył... Wszystko poza tym działa aktualnie dobrze

wLvS201.png
Opublikowano

Masz wgranego jakiegoś custom ROMa?

Nie wydaje mi się żeby ktoś wgrywanal custom Roma na takiego tableta to medion i o ile takowy istnieje na ten model

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Ref

Spróbuj zainstalować jakiś customowy player dla YouTube'a.

Opublikowano

Tyle rozwiązań a podstawy trzeba sprawdzić...

Po pierwsze sprawdź jak z synchronizacją konta google na tablece, wejdz w ustawienia -> konta -> google i sprawdz, czy jest wszystko okej.

Upewnij się, że usługi google masz w najnowszej aktualizacji.

Jeżeli w/w rady nie zadziałają pobierz aplikację pokroju TubeMate.­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@SmoKu™

Wszystko jest ok z kontem google. Aplikacje tego pokroju dają mi błąd w postaci, że nie można się połączyć z serwisem lub rozłączono itd.
TubeMate nie służy przypadkiem, by filmiki uruchamiały się na komputerze z poleceń urządzeń mobilnych? o_O

wLvS201.png
Opublikowano

@SmoKu™

Wszystko jest ok z kontem google. Aplikacje tego pokroju dają mi błąd w postaci, że nie można się połączyć z serwisem lub rozłączono itd.

TubeMate nie służy przypadkiem, by filmiki uruchamiały się na komputerze z poleceń urządzeń mobilnych? o_O

Czyli nie tylko YT Ci świruje?

Dla przykładu - snapchat działa poprawnie?

// Nie, ta aplikacja służy do pobierania filmów z YT, ew. innych serwisór, ale za jej pomocą możesz filmy również obejrzeć online.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@SmoKu™

Właśnie tylko YT świruje... Inne serwisy działają poprawnie z tego co widziałem. Snapchata akurat nie używałem nigdy :)

wLvS201.png
Opublikowano

@Bunik1

Jeżeli masz na telefonie jakiegokolwiek AV, lub blocker odinstaluj go.

Jeśli i to nie pomoże wyczyść dane aplikacji, pamięć podręczną. Przy okazji sprawdź czy jest różnica jeśli korzystasz z WiFi a transferu.

//Szanuję za Bukiego i Bleacha :D.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

@SmoKu™

Ja używam tableta nie telefonu ;) Może jestem ślepy ale nie widzę tam żadnego blockera... AV wyleciał już na samym początku gdy się tym zająłem :/

wLvS201.png
Opublikowano

Sprawdzałeś na innym playerze, tak jak mówiłem? Kiedyś był spoko pod nazwą Viral.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Czy udało się rozwiązać problem? Kupilem tablet medion lifetab i też rozłącza mi YouTube, ten sam komunikat. Już chyba wszystko sprawdziłem i nic nie pomaga.

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić dane + cache Youtube'a i Google Play Services. Zresetuj tablet i sprawdź.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam tego samego tableta i ten sam problem. Youtube nie dziala ani w aplikacji ani w przegladarce, zrobilem wszystko co tu opisane i nie tylko tu i nadal nic nie dziala, jakies pomysly? 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...