Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak kodu aktywującego

ovo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż mam problem dotyczący aktywacji konta. Po kilku miesięcznej grze zachciało mi się ponownie wrócić do tej, gry lecz po próbie zalogowania się mam potwierdzić to konto,ale gdy proszę o wysłanie maila z kodem aktywującym nic nie wysyła. Konto mam założone na e-mail z interii. Próbowałem się rejestrować z 3 innych kont poprzez e-mail z interii i na żadnym nie wysyła czy jest to problem z pocztą samą czy jednak coś od gry. Nie chcę znowu od nowa wszystkiego nabijać, ponieważ dosyć sporo rzeczy miałem już na tamtym koncie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj użyć opcji ponownego wysłania kodu i przy okazji sprawdź spam. Możesz napisać również do supportu albo na stronie glyphu zmienić e mail w jednej z zakładek. Najlepiej będzie jeżeli użyjesz gmaila chociaż poczta z onetu też daje radę.

Opublikowano

Właśnie w tym problem ponowny kod nie działa w spamie nic nie ma a e mail niestety nie mogę zmienić dopóki nie aktywuję konto tym kodem 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedynie support cie ratuje w tej chwili. Najpierw napisz do supportu Trove, bo możliwe, że to oni mają jakiś problem a jak nic nie pomogą to napisz do supportu Interii

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...