Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupujecie rodzicom/dzieciom/dziadkom na święta?

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat powstały dla tych, którzy nie mają pomysłu na prezenty. Osobiście zamierzam kupić kubki, w empiku mają fajny motyw z Seksmisji. :p

Podzielcie się swoimi pomysłami, dla tych mniej kreatywnych! 

Opublikowano

My z bratem zawsze kupowaliśmy sobie jakieś koszulki i przeważnie też jakiś perfum. Dla mamy polecam kupić jakiś lakier do paznokci lub portmonetkę, a dla taty perfum bądź jakąś fajną bluzę lub jakiś krawat albo koszulę. :)

9La1rOf.gif

Opublikowano

Dla mamy kupuje bilet do teatru, na wybrany spektakl, a dla taty w tym roku szlafrok bawełniany. :)

Opublikowano

Ja dla rodziców mam przygotowany zestaw kosmetyków i wspólnie mikrofalę. Dla rodzeństwa zaś po koszulce - w Cropp'ie ciekawe przeceny, do tego siostra otrzyma płytę ulubionego zespołu, a brat książkę. 

Wszystko zależy od tego co kto lubi. 

~ ~

Opublikowano

Dobrym pomysłem na prezent zazwyczaj są jakieś perfumy. Dość uniwersalny podarunek.

No w sumie prawda, dla mamy kupisz rexone, a dla brata adidasa w twoim przypadku.

Polecam jakąś szkatułkę, bądź ładny pojemniczek na coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...