Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać 87 lvl - co z nią zrobić?

Reosis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam łucznika 87lv na Enigmie, problem jest  w tym że ma tak slabe eq/sp ze nie da sie grac

na koncie mam eq +3, resy kamienne s5, stroj krzaka i sp +5 /nie posiadam s5,6,7,8

jak zarobic na jakiekolwiek eq i na jakie dokladnie?

czy eq pvp na 88lv jest oplacalne i czy jest cos warte?

Opublikowano

Postać ma wysoki LvL, nie opłaca się jej porzucać. Kup sobie PaySafeCardem za 100 zł pudełka posselaj je i będziesz mieć pieniądzę na np. ekwipunek/resy.

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Opublikowano

Porownaj ceny zapieczetowanych pojemnikow z zapieczetowana skrzynia skarbow. Mozesz probowac otwierac, zadac 1 cios i niech reszta dobije a box (o ile wypadnie).

Na DE pojemnik 30-35k a skrzynia 250k

Opublikowano

Wszyscy radzicie mu kupno KK/ND. A może chłopak chce sam coś osiągnąć? Ubierz kamienne oraz krzyżowca i Shaner czeka jest twój. Drop piórka póki nie zdobędziesz no nie wiem ,99? Tylko tak możesz zarobić bez kupna ND/KK.

Sprzedam konto Origin z grą The Sims 4 Edycja Specjalna ! Tylko teraz promocja aż 75%! ! !

Na platformie Origin ,sklepach typu Empik i inne cena wynosi około 200ZŁ. U mnie kupisz za zaledwie 50 zł! Więcej tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1496290-sprzedam-konto-origin-z-gr%C4%85-the-sims-4-cyfrowa-edycja-specjalna/

Opublikowano

Wszyscy radzicie mu kupno KK/ND. A może chłopak chce sam coś osiągnąć? Ubierz kamienne oraz krzyżowca i Shaner czeka jest twój. Drop piórka póki nie zdobędziesz no nie wiem ,99? Tylko tak możesz zarobić bez kupna ND/KK.

Dla twojej wiadomości gra łucznikiem...

/reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...