Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stanie z resztą pieniędzy na PSC?

metin65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam mały problem. Nigdy nie kupowałem nic na steamie i dlatego jestem w tym blady. Czekałem długo na promocje na cs 1.6 go i już można kupić za 5,49... euro szkoda, że nie za 5 euro ( bo na steama mogę doładować za 5 euro najniżej , a następnie za 10 euro a to mi się nie opłaca bo ja w ogóle nie kupuje gier na steamie, cs będzie pierwszym i ostatnim wyjątkiem) Chodzi mi oto , że chyba będę musiał kupić PaySafeCard, tylko w problem w tym, że nie kupie za 20zł bo to za mało bo cs na złotówki kosztuje około 23zł. Więc, muszę kupić PaySafeCard za 30zł. Tylko pytanie co się stanie z tym 7 zł, co mi zostanie? Nie przepadnie to po jakimś czasie? Bo szczerze nic więcej, nie będę kupował na steamie, a na siłe nie zamierzam. I nie wiem też czy nie doładować za za te 11 euro i kupić 2 keye do cs'a a potem sprzedam na allegro 1 key jak skończy się promocja. Co o tym myślicie? Proszę o szybką odpowiedz, z góry dziękuje;-)

Opublikowano

Wątpię, że pojedynczy klucz sprzedasz na allegro, bo pewnie jak zawsze pełno ludzi będzie to hurtem sprzedawało, a zakładam, że nie masz konta na allegro z duża ilością pozytywów. Możesz sprzedać te kilka zł z psc komuś, albo kupić jakieś tanie skiny do csa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...