Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić GTA V? Na steam czy w empiku?

pppatryk4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mówią przedmówcy. To zależy co chcesz i jaki masz internet. Jeżeli chcesz grać przez Steam to potrzebujesz kod którego nie dostajesz w pudełku lecz tak to musisz mieć dobry internet lecz nie masz dożywotnio gry natomiast kupując w empiku masz pudełko, paragon itd. 

Ja jeszcze nie kupywałem lecz będę i ja kupuje przez empik ze względu na pudełko, niektórzy mówili mi ze niby nie będę mógł grać przez neta ale tak to dokupie za 15-20 zł na AlleDrogo klucz i będzie git :)

Pozdrawiam Dawid!

Opublikowano

Tak jak mówią przedmówcy. To zależy co chcesz i jaki masz internet. Jeżeli chcesz grać przez Steam to potrzebujesz kod którego nie dostajesz w pudełku lecz tak to musisz mieć dobry internet lecz nie masz dożywotnio gry natomiast kupując w empiku masz pudełko, paragon itd.

Ja jeszcze nie kupywałem lecz będę i ja kupuje przez empik ze względu na pudełko, niektórzy mówili mi ze niby nie będę mógł grać przez neta ale tak to dokupie za 15-20 zł na AlleDrogo klucz i będzie git :)

Pozdrawiam Dawid!

Serio? Normalnie będziesz mógł grać, gta5 jest razem z online, nie wiem kto Ci to powiedział xD
Opublikowano

Serio? Normalnie będziesz mógł grać, gta5 jest razem z online, nie wiem kto Ci to powiedział xD

Dokładnie

Ja tam zakupiłem na steam, raz bo nie kolekcjonuje pudełek a dwa to lubię mieć wszystkie gry w jednym miejscu.

Opublikowano

Dokładnie

Ja tam zakupiłem na steam, raz bo nie kolekcjonuje pudełek a dwa to lubię mieć wszystkie gry w jednym miejscu.

Znajomy mi takie głupoty gadał, widocznie nie było sensu go słuchać. Dzięki wielkie! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a to wtedy będzie gdy kupie na steamie to nie pogram z kolegą ktory ma na plycie?

Pograsz , ponieważ nawet jeśli masz gta 5 na steam to będziesz musiał założyć konto socialclub a ten kolega co kupił pudełko , to też będzie miał konto socialclub i w grze wciskasz przycisk na klawiaturze HOME , dodajesz kolege do znajomych na socialclub i dołączasz do jego gry jeśli jest już w jakiejś grze online , lub on do ciebie :)

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...