Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep snowdown

Tsik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który lvl muszę mieć aby dostać ten losowy zestaw skinów? Niby jest na każdym ale na 1/5 lvl losuje ciągle to samo. Tak więc moje pytanie to który muszę mieć minimalnie?

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

pytasz na którym lvl dostaniesz coś co już masz?  xDD bo nie rozumiem a i to tylko raz moszesz dostać juz tego nie zmienisz jest tam napisane ze oferta do 30 grudnia 

Opublikowano

takie to śmieszne że aż xDD musiałeś w zdaniu napisać ? nie znasz sytuacji a jedyne co piszesz do że oferta do 30 (nie opisałem bo jest całkowicie zbędna).... pytanie było inne, więc jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to nie odpowiadaj przynajmniej na moje posty

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Mam to samo, na nowych kontach ciągle ta sama promocja ;-;.

Wbiję 6 poziom, może wtedy zrobi się losowa promocja, dam znać jak coś ;>

Opublikowano

Mam to samo, na nowych kontach ciągle ta sama promocja ;-;.

Wbiję 6 poziom, może wtedy zrobi się losowa promocja, dam znać jak coś ;>

Przecież to daje skiny do postaci ktorymi najczesciej grasz... Jak nie masz zadnych postaci albo ze 2 bo ciagle grasz rotacja to co CI ma wylosować? <.<

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...