Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przenieść konto z RU na EUNE, płacąc w PLN?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przenieść konto z ruskich na eune, płacąc w pln?

~! nie usuwać znowu tego tematu./

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

musisz u ruskich kupić RP

w czym problem ?

no moze k***a w tym ze przewalutowanie pln na ruby zapłacisz dużo, a jak to jest przelew to ci odliczy oprocentowanie z konta -,- co za bezsensowny post.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

no moze k***a w tym ze przewalutowanie pln na ruby zapłacisz dużo, a jak to jest przelew to ci odliczy oprocentowanie z konta -,- co za bezsensowny post.

W sklepie zmieniasz kraj na polski i płacisz w PLN.

p1pBrwA.png

Opublikowano

Kiedyś mnie przeniesli jak miałem RP na eune napisałem do nich maila i się udało nie wiem jak teraz.

Opublikowano

Napisz do nich o tym powiedzą Ci żebyś doładował Rp na serwerze EUNE i przeniosą Ci te rp na serwer Rosyjski ja tak mam i czekam łaskawie aż odpiszą mi, a czekam już z 4 dni .

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

racja, sprawdziłem

do tego opcje płatności są inne (tylko płatność kartą jest uniwersalna)

możesz zrobić tak jak napisał kolega wyżej albo kupić rp jako kod i napisać do supportu, zeby aktywowali go na Twoim koncie

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...