Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry lan strategiczne lub crpg

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam od jakiegos czasu gry aby mozna bylo sb przes siec zagrac moze byc przez neta jak i lan chodzi mi o gry takie jak np rise and fall civilizations at war zaloze sie ze nie znajdziecie takiej gry podobnej.. Glownie. Chodzi o to aby akcja dziala sie starozytnosc lub sredniowiecze tak aby budowac swoje male miasto wojska i atakowac itd. Co do crpg to gry takiej szukam jak np two worlds super gra jeszcze z mutliplayerem bajka nie widzialem 2 takiej ;( mam nadzieje ze mi pomorzecie dzieki sry za bledy z tel hehe dzienks i wesolych swiat

Opublikowano

Command & Conquer: Generals (+ dodatek Zero Hour)

Heroes of Might & Magic - moje ulubione to trójka i czwórka.

Wszystko odpalisz z kolegami bez problemu przez GameRangera. Jak chcesz pograć, to możesz nawet do mnie na PW napisać, bo w sumie to bym pograł.

Opublikowano

ale to ma się dziac w czasach starozytnosci / sredniowiecze a nie jakies bomby xD a herosy to nie, odpadają za dużo już w nie gralismy :D

Opublikowano

Twierdza krzyżowiec,
battlefield 1942,
battlefield vietnam,
age of empires III,
wszystkie serie Medieval total war,
Worms armageddon,
Counter strike
Wystarczy w google wpisać "gry na lan" i masz tysiące tematów :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...