Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kamer Modem (dziwne lagi) HALP

Reinholt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż jak w temacie, korzystam z Kamer Moda. Problem jest dość dziwny xD. Otóż mam lagi tylko na niektórych postaciach o.O. Akurat w tym momencie mam odpalone 4 boty (na nich są lagi), 2 sklepy (najśmieszniejsze jest to, że na nich wszystko śmiga idealnie xD) i oczywiście moja główna postać na której również są lagi. Ktoś potrafi mi wytłumaczyć, czemu występują takie dziwne opóźnienia ? Dzisiaj wbiłem tak ok. 14 na kompa to wszystko śmigało pięknie, zero lagów. Wbijam ok. 21 - 2 sekundowe opóźnienie na głównej postaci i botach, a sklepy śmigają pięknie. Dodam, że próbowałem chyba wszystkiego :

-zmienianie ustawień w configu

-restartowanie routera

-restartowanie kompa

-zmienianie ch

-reinstall metka (nawet bez KamerModa mam takie dziwne lagi)

Jezeli ktokolwiek orientuje sie o co mi chodzi - proszę halp xDDD

Opublikowano

Akurat w tym momencie mam odpalone 4 boty (na nich są lagi), 2 sklepy [...] i oczywiście moja główna postać na której również są lagi [...]

Może po prostu ogranicz się do włączonego jednego/dwóch clienta/ów. Nie dziwie się, że możesz mieć takie lagi przy takiej ilości odpalonych clientów. <.< Tutaj po prostu wini sprzęt, na którym grasz. Podaj parametry komputera i pokaż SS prędkości twojego internetu (speedtest.pl)  :v

Opublikowano

Zapomnialem dodać, że problem wystepuje nawet jak odpale jednego metka XDDD. Tutaj tylko i wylacznie chodzi o postac. Mam jakąś zlagowaną postać o.O

12 mb download, 5 upload

i5 4670k

8gb ram

radeon hd 7870 2gb

Opublikowano

A czy rowniez te 6-7 clientow bez moda mają lagi ? 

Jak wyglądają te opoznienia ? Brak płynnosci FPS, czy np napisany tekst (hity) wyskakuje po tych 2 sek ?

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Wlasnie problem jest taki, że mam odpalone 6 metków, a tylko 4 z nich lagują i to są poszczególne postacie ( w tym wypadku główna postać i boty, a sklepy chodzą idealnie)

Bez moda jak odpalałem główną postać także były lagi

A odpalając samą główną postać są takie same lagi xD, i tak chodzi o opóźnienia prawie grubo 2 sekundowe

Opublikowano

W nowym cliencie od nowa zainstaluj moda, bedzie smigac.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...