Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób połączyć rangi z serwera Minecraft na TeamSpeak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam problem nie wiem jak połączyć rangi z serwera minecraft z rangami z serwera TeamSpeak.

Zadajecie pytanie jak to ma wyglądać? Otóż tak kiedy gracz na serwerze minecraft otrzyma range VIP to otrzyma tą rangę też na TS.

Ale gdy gracz na Serwerze TeamSpeak otrzyma np. DJ to żeby nie otrzymał jej na serwerze minecraft.

Wyjaśniłem Wam trochę ? Mam nadzieje daje + za każdą odpowiedź związaną z tematem i daje NAJ za prawidłowe rozwiązanie.

Opublikowano

Ohoho, to na pewno nie jest temat do tego działu. Skryptu raczej na to nie znajdziesz, bo skQuery się nikt w taki sposób nie bawi :D Dla tych, co mówią, że nie można, to zalecam lekturę. Problem jest w tym, że po prostu łatwiej to już zrobić pluginem niż skryptem.

@topic / antybóld..

Jeśli upierasz się przy skrypcie, zalecam kombinować z addone skQuery. Dodaje możliwość połączenia z sql, tak samo jak ts. To chyba jedyna możliwa opcja połączenia mc z tsem, co jest niezbędne do wykonania Twojego pomysłu.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Pluginów jest na to dużo, tylko i tak w tsie musiałbyś coś ustawić, że przy wywołaniu jakiegoś wydarzenia z mc (które jest wywoływane nadaniem komendy), ts nadaje rangę. Na tsie się nie znam. Odpowiadając na pytanie - masz kasę i nie wiesz co z nią zrobić, to dlaczego nie, jednak ja na Twoim miejscu pokombinowałbym ^^

To wygląda jak sygnatura!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...