Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm ban za flame?

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy jest możliwość, żeby dostać perma bana za flame? Już kiedyś takiego dostałem. Przestałem grać wtedy w lola, a gdy chciałem zobaczyć jak tam jest i przez przypadek wszedłem na tamto konto, było odbanowane. Dzisiaj znów dostałem za to bana ( nie oceniajcie mnie, jestem po prostu Sithem do Sithów. Jestem tak wściekły, kiedy gram przeciwko braindeadowym postacią, lub jakiś gnój u mnie nie potrafi nic zrobić. ) i nie wiem czy znów dostanę unbana czy nie. Jak myślicie? Może riot po prostu z tego żartuje, a pisze Perma, żeby ludzi nie przychodzili z powrotem?

Opublikowano

Nie no, raczej jak już piszą ze perm to jest to definitywnie perm, ale powodem dla którego Twoje konto mogło zostać odbanowane jest jakaś okazja nie wiem, z okazji świąt jakaś randomowa ilość użytkowników dostała unbana cholera wie. Ale raczej nie spodziewałbym się ze zostanie odbanowane, przyjdź za kolejne dwa lata i sprawdź.

Opublikowano

Ja dostalem permbana za to, ze pisalem typowi ze ta postac jest do dupy w s6 i nic nie potrafi nia zrobic nawet jak ma mystry 5 + skina. = ]

Opublikowano

Ja dostalem permbana za to, ze pisalem typowi ze ta postac jest do dupy w s6 i nic nie potrafi nia zrobic nawet jak ma mystry 5 + skina. = ]

napisalem do nich, ze to sie nie powtorzy. ciekawe czy dadza mi ub

Opublikowano

napisalem do nich, ze to sie nie powtorzy. ciekawe czy dadza mi ub

Raczej wątpię, max dostaniesz po 6 miesiacach (polroku jezeli im pokazesz ze poprawiles swoje zachowanie), ale to jest smieszne, bo sa ludzie ktorzy wyzywaja od rakow, wyzywaja od szmat, wyzywaja aqby zdechli mi rodzice i nawet jak zreportuje ich 9x ludzi z kazdej gry to nie dostaja bana, a ja dostaje bana za to, ze pisalem typowi ze ma 0/9, ze pickuje useless champioan i nie potrafi grac. xD

Opublikowano

Jest.Dostalem ostatnio na swoim mainie na ktorym gram + trzech kolegow dostalo w ostatnim tygodniu za malutki flame ktorego nawet flamem nie mozna nazwac.Jebac riot games pozdrawiam

Opublikowano

Jest taka opcja. Też kiedyś miałem, napisałem do supporta i dostałem coś takiego.

1fdn2t.jpg

Tam napisał na forum, ale miałem i na forum i w grze >.< To był taki mały banik bo na jeden dzień, ale od tamtej pory staram się nie odzywać na chacie. Znaczy tylko jakieś"gl & hf" i podpowiedzi ewentualne xD

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Opublikowano

Ostatnim czasem coraz częściej ludzie dostają perma za flame. Mam znajomych którzy grają turnieje i se smurfuja konta. Bardzo często flamuja i ich smurfy dostają perma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...