Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Prośba o pomoc. 5 postaci na 5 linii najlepszych

<(*_*)>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Czy moglibyście podać mi spis (według was oczywiście) top 5 postaci na każdą linię np: 

top - lee ( tutaj plusy i minusy)

jungle - annie (to samo co wyżej)

adc - wukong ( ^ )

itp. Nie bierzcie na poważnie moich postaci. To tylko przykłady. Z góry i z dołu dziękuję!

x

Opublikowano

top - ryze po prostu rozpierdolisz każdego swoim chorym dmg

mid - polecam morganke, ale musisz ją ogarniać. Kontrolować linie plamą, dobrze farmić etc

adc - kalista przyjebana postać - ofc jak ogarniasz skillowe champy, jak nie to ezreal - poke kiedy tylko możesz i ez linia

support - morgana shield op i cc też propsik

jungle - nautilius - dużo cc i tanky w luj

Opublikowano

Top - Irelia. - Moim zdaniem bardzo silna postać, która potrafi szybko zburstować przeciwnika. Tym bardziej jak złoży Guinsoo.

Jungle - Nunu. - Jungla nim jest banalnie prosta, cały czas się leczy z Q. Na gankach spowalnia ze śnieżki (E), a w teamfightach ma świetną R-ke.

Mid - Zed. - Bardzo dobry (przynajmniej moim zdaniem) mid lanner, który również może szybko zburstować przeciwnika i jeszcze szybko uciec od ewentualnego junglera.

Support - Tahm Kench. - Bardzo silny suport, strasznie tanky, może zjadać sojusznika gdy np. thresh go zgrabuje i z nim po prostu uciec oraz na odwrót, tylko jak te 3 stacki nałoży.

Adc - Lucian. - No on po prostu aktualnie rozwala system.

Mam nadzieje, że pomogłem ^-^

tumblr_mympu2FPik1rk17lko4_250.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...