Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompter a CS:GO

JohnnyCash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam wszystkich serdecznie, napotkałem się z małym problemem.

Mianowicie podaje poniżej parametry mojego komputera

MSI GTX 970 GAMING (GTX 970 GAMING 4G)

Intel Core i5-4590

Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz

WIN 10

To z tych ważniejszych

Noi problem tkwi w tym że CS:GO na najmniejszych wyciąga 250:300 FPS a na największych tyle samo. W czym może tkwić problem?

Na wcześniejszym złomie miałem max 20-30 procesów a na tym zaś aż 70-80

Czy jest jakiś sposób na to aby liczba procesów zmalała? Jak wyciągnąć maksimum z tego komputera?

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Może masz zablokowane fps do 300 ? Wpisz np fps_max 350

Ale w sumie po co Ci wiecej niż 300 fps, sam mam zablokowane na stałe 200 gdzie komputer wyciaga mi 300+

Opublikowano

Ustawiam sobie na 999 max FPS to nie tu ktwi problem. Generalnie to mi wystarczy 120fps, lecz chciałbym aby komputer działał prawidłowo, ma on 2 miesiące i nie powinien mieć takich przypadłości.

Jak coś z prockiem czy kartą to zapierdalam na gwarancje, oleje to i się skończy a wtedy obudze się z ręką w nocniku.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Ale nie rozumiem w czym jest problem w tym ze na niskich fps jest równy fpsowi na maxowych ustawieniach ?

Czy chodzi ci o procesy w menadżer zadań ?

Opublikowano

Wpisz -high w komendy startowe, ale tak ogolnie to normalna rzecz, po prostu cpu wiecej nie wyciaga, a ustawienia to glownie grafike obciazaja, ale Twoja karta ogarnia na luzaku maksymalne, temu tak. Ja na swoim sprzecie z opisu tez mam podobne fps, mimo, ze jest troche slabszy, ale karta tez na luzie je ogarnia. Chyba juz rozumiesz? Wszystko jest jak nalezy. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

To zależy od gry.

CS:GO jest grą na mało wymagającym silniku, tak więc nawet jakbyś miał i3 4170 + GTX 950 to nadal byś miał te 300fps na każdych ustawieniach.

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

To zależy od gry.

CS:GO jest grą na mało wymagającym silniku, tak więc nawet jakbyś miał i3 4170 + GTX 950 to nadal byś miał te 300fps na każdych ustawieniach.

Nie, nie mialby, na i3 tyle nie wyciagnie, moze na podkreconym skylake.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...