Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem z chodzeniem

kamil19950110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam problem który chyba mi się jako 1 przydażył, a mianowicie nie mogę chodzić na ukos do tylu ani w lewo ani w prawo!

Do tego gdy naciskam Q postać się zatrzymuje!

Próbowałem wszystkiego reinstall, usuwanie configa, jakies komendy z neta cl_forwardspeed 400  TEGO TYPU NP ! :)

Nic nie pomaga potrzebuję pomocy, mozliwe, ze to od klawiatury, ze cos sie przestawilo, ale nie mam pojecia co, jezeli zna ktos problem proszę o pomoc!

Opublikowano

spróbuj

cl_forwardspeed 400
cl_sidespeed 400
cl_backspeed 400
cl_upspeed 210

jeśli nie działa to pewnie twoja klawiatura nie ma antyghostingu (nie możesz nacisnąć kilku naraz przycisków), spróbuj na innej od kumpla chociażby

hiFG4ZA.png

Opublikowano

co ty od paru lat smigalo na niej :D

Nic nie dało, a co do ukosow to aby do tylu nie dzialaja do przodu smiga, do tego x i q zatrzymują postać nie wiadomo jakim cudem :)

Cos jest z a d x i q, bo zmienilem z a na z i wszystko działa, nie mam pojecia o co chodzi ;/

Opublikowano

WTF? xD Formata? xD
Po odinstalowaniu musisz usnąć wszystkie pliki csa, bo możliwe, że zostawia config;) Jeśli format Ci pomógł, to tylko dlatego, że te pliki zostały usunięte, bo na pewno system nie trollował Ciebie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...