Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ustawienia pod Humanizer Evadeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam prośbę. Podzieliłbyś się ktoś jak ma ustawiony wspomniany skrypcik tak, aby wyglądał w miarę ludzko? Obecnie mam delay ok. 100ms, smooth diagonal evading (coś nie widzę zbytniej różnicy), advanced path finding. W poprzedniej grze dwie osoby chciały mnie reportować za skryptowanie (cała reszta pisała że po prostu jestem dobrym graczem łącznie z resztą enemy teamu x) ). Wyłączyłem dodgowanie skillshotów FoW a także obvious skille takie jak ulti Annie. Jest ktoś coś w stanie jeszcze doradzić? Wesołych świąt :)

PS: Za ile reportów za cheating można dostać "niespodziankę"?

Opublikowano

Nie ma na to reguły. Możesz czitować 24/7 na maksa, a możesz używać tych skryptów w najmniejszych ilościach, a dostaniesz bana szybciej niż przez ten pierwszy "sposób".

PS: Za ile reportów za cheating można dostać "niespodziankę"?

To zależy od Riot, kiedy Cię sprawdzą i rzeczywiście uznają, że czitujesz.

Opublikowano

jeśli masz choc troche oleju w głowie to evadee nawet nie wlączaj. Ludzie powyżej golda nie są debilami i po miesiącu zabawy dostaniesz komunikat: za chwilę nastąpi wyjście z aplikacji :)

Straciłem diamentowe konto ze wszystkimi postaciami więc zabawa z bolem niesie za sobą spore ryzyko.

Nauka gry to ciężka praca. W diamencie 5 masz ok 1% graczy. Może warto ruszyć dupe i nauczyć się po prostu grać 3 postaciami.

Opublikowano

jeśli masz choc troche oleju w głowie to evadee nawet nie wlączaj. Ludzie powyżej golda nie są debilami i po miesiącu zabawy dostaniesz komunikat: za chwilę nastąpi wyjście z aplikacji :)

Straciłem diamentowe konto ze wszystkimi postaciami więc zabawa z bolem niesie za sobą spore ryzyko.

Nauka gry to ciężka praca. W diamencie 5 masz ok 1% graczy. Może warto ruszyć dupe i nauczyć się po prostu grać 3 postaciami.

1%? Dobry żart. 

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...