Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendarne skiny - event

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Parę tygodni temu znalazłem gdzieś na necie informację, że pod koniec grudnia ma być dosyć ciekawy event dotyczący legendarnych skinów - polega on na tym, że w tracie owego eventu po zakupie skórki otrzymujemy drugą za darmo (losową). 
Nie potrafię odnaleźć źródła, dlatego mam do was pytanie. Kiedy te wydarzenie się rozpocznie? Strzelam, że zapewne 24 grudnia.

maybenow.png

Opublikowano

Jakieś dokładniejsze informacje? Od której zostanie włączony ten event?

maybenow.png

Opublikowano

Wszystko jest napisane...

Cytuję: "23 grudnia do 7 stycznia."

Event polega na tym, że jak kupisz/otrzymasz legendarną/superskórkę otrzymasz darmową tajemniczą skórkę jeśli ta skórka okaże się być legendarną/superskórką otrzymasz następną tajemniczą skórkę itd.

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o to, czy od północy będzie ten event czy też może od konkretnej godziny. No nic, wybije północ, skin zakupię, a jeżeli nie otrzymam kolejnej darmowej skórki to odezwę się do supportu.

@Edit
Haha, to jest kur*a jakaś kpina. Człowiek czeka od samego początku kiedy to wyszedł ten kozacki skin do Tristany tylko i wyłącznie dlatego by dostać kolejnego darmowego skina i co się okazuje? Szybki, prawy sierpowy na twarz i żegnamy. Wybiła na moim komputerze północ (sprawdzałem też na paru innych sprzętach elektronicznych czas), poczekałem jeszcze na spokojnie ponad 15 minut by się upewnić, że nie kupię za szybko. Skin zakupiony, skrzynki z losowym skinem nie dostałem a tylko i wyłącznie dlatego, że na cliencie pokazuje mi ciągle datę z 22 grudnia - w sklepie. Obłęd, masakra i totalny żal. Poczekałem kolejne 10 minut, zakupiłem najtańszego bohatera jakiego miałem by sprawdzić czy faktycznie popełniłem błąd - po raz kolejny ta sama data. Napisałem do tego śmiesznego supportu, jednakże obawiam się, że nie pomogą mi w tej sprawie. 
Pozdrawiam i nie polecam, Piotr Fronczewski.

maybenow.png

Opublikowano

Także tego... kiedy ja zakupowałem skin, takiej opcji nie było. Temat do zamknięcia, nie ma sensu dalej drążyć czegoś co nie miało sensu od samego początku *smuteczek*.
l1j3ce.jpg

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...