Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ulepszyć swoją postać?

AirmanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio sobie przypomniałem, że około rok temu jakiś typek, który ma tak samo słabą postać jak ja (miał wtedy 70 lv) powiedział mi, że da się ulepszyć swoją postać, między innymi u Calvina. Gadał że on tak samo jak ja ma słabą postać, ale udaje mu się z questami i ze wszystkim, ponieważ trenuje u Calvina. Ja tak samo chciałem spróbować się ulepszyć. Z tego co on mi mówił, zrozumiałem, że da się ulepszyć swój atak (chyba) tzn. żeby zadawał więcej obrażeń. Jednak byłem u Calvina i nie dało się, klikałem na wszystko co popadnie i nwm czemu ale jakoś nie pykło :/ chciałem się zapytać czy na serio da się zrobić swoją postać lepszą, i jeśli tak, to jak? 

Opublikowano

U calvina możesz ulepszyć umiejętności lub te na "trening" dają Ci one pewne bonusy. Gdy ich nie możesz na kremie masz dalszy ciąg tego. Ulepsza to postać, chociaż nie wiem czy aż tak znacząco. Ja osobiście uczę się tych umiejętności.

Opublikowano

Podstawą jest posiadać wszystkie skille pasywne, kupujesz je najpierw u Calvina, a potem u Dogo na Zachodnim Kremie. Jest to na początku gry dość drogie, ale z pewnością jest to dobra inwestycja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...