Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup RP waluta

valentine28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Natknąłem się ostatnio na aukcję z alledrogo na której ktoś oferuje zmianę waluty w grze, konkretnie:
"Witam, Mam do zaoferowania instrukcje na zmianę na obecnym koncie na tańszą walutę w grze League of Legends. Jest to waluta tańsza 5-6 razy od Polskiej. Dzięki temu zapłacisz dużo mniej w Dziale Płatności. Płacić można wszystkimi sposobami jak na normalnej walucie, a ceny po najechaniu widać w zł i też płacimy w zł. Działa na każdym serwerze. Nie ma za to banów ani nic w tym stylu. Chętnie odpowiem na pytania więc proszę pisać :) . "

Czy ktoś się orientuje może czy jest to możliwe i o jaką walutę chodzi? bo przyznam szczerze przeglądałem sklep i po zmianie walut dalej wychodzi to samo. 
Ktoś może coś wie, bo na pewno przydałoby się coś takiego wielu osobom, które chcą trochę "przycebulić" i kupić rp w cenie odpowiedniej dla każdego :P

Opublikowano

Czy mogłeś by podać link do tej aukcji? 

"Witam, Mam do zaoferowania instrukcje na zmianę na obecnym koncie na tańszą walutę w grze League of Legends. Jest to waluta tańsza 5-6 razy od Polskiej. 

Wpisz to ale zaznacz szukaj w opisach :)

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Gość sprzedaje te instrukcje nie tylko do lola. Z ciekawości zadam mu pytanie.

Odpowiedź: "Witam tak do każdej gry posiadam działa to na zmianie waluty wysyłam panu instrukcje krok po kroku jak to zrobic ;)"

Opublikowano

domyślam się, że chodzi o zmianę adresu ip na pozaeuropejski

próbowałem kupić ale: Przepraszamy - nie można wyświetlić strony.

Hejo

Opublikowano

1.Zmieniamy ip na tureckie.

2.Zmieniamy region na tr.

3.Kupujemy rp za ~200zł

4.Zmieniamy region na eune.

5.Profit :D

I jeszcze taki tip

jak chcecie zmienic nick to zakladacie konto z nickiem na tr taki jak macie na eune to wam wyskoczy zeby zmienic nick :D

Navcio_eune_77_3.png

Opublikowano

1.Zmieniamy ip na tureckie.

2.Zmieniamy region na tr.

3.Kupujemy rp za ~200zł

4.Zmieniamy region na eune.

5.Profit :D

I jeszcze taki tip

jak chcecie zmienic nick to zakladacie konto z nickiem na tr taki jak macie na eune to wam wyskoczy zeby zmienic nick :D

transfer do turków masz za free (powrotny kosztuje 2600)

co do tipu: jak wrócisz z tr na eune to nick tez wraca

darmowy transfer do turków: wystarczy napisać do supportu, ze mieszkasz na terenie kebablandu ale korzystasz z VPN - tepną cie za free

ktoś próbował/ będzie próbował ? ;D

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...