Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem.

dawxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z ts i mikrofonem mega dużo głosu zbiera za mną ... nawet mocno słychać jak pisze na klawiaturze i nwm jak to zmniejszyć. Moje słuchawki z mikrofonem to : śłuchawki A4-Tech Gaming Bloody G501.

Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

Skorzystaj z push to talk lub w zakładce capture ustaw suwak tak aby zbierało jak najmniej szumów. Jeśli to ci wystarczająco nie pomoże wejdź na stronę SouShibo tam masz poradnik jak odszumic mikro.

Opublikowano

Powiem ci tak Kolego ustaw se mówienie na przycisk  tak jak tutaj na ss 41420175192179155590.jpg

i Ustaw se też słuchawki bo możliwe że masz na głośniku.

Opublikowano

albo po prostu w zmienisz poziom wydajności mikrofonu
naciśnij PPM na ten głośniczek w prawym dolnym -> urządzenia do odtwarzania -> wybierz mikro, które używasz -> Poziomy

Opublikowano

a pytanko bo tera jest drugi problem... nie działa mi push-to-talk mam ustawiony przycisk ale nawet jeżeli go naciskam to nie świeci mi sie ta kropka(mikro) a jak ustawiam continous voice czy tą drugą opcje to mikro działa ale push nie działa o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...