Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URIDIUM

hahahaSKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca mi się zbierać uri ręcznie z bonusowych czy lepiej jakiegoś bota ustawić i niech lata na 1-2? Od razu mówie że za boty nie będe płacił a budżet w DO to 10k Uri. Jeśli ktoś ma działającego bota po proszę o podanie linka. Będe nagradzał +

Opublikowano

CandyBot - http://www.elitepvpers.com/forum/darkorbit/3925541-beta-candybot-background-bot.html

odrazu mówie ze jak chcesz duzo wyciagać ze zbierania boxów to trzeba w to zainwestować : pet(50k) , mechanizm do boxów 3lv (37,5 k), spearhead (45 k). To są podstawy, a reszta jak pp czy protokoly wyniasa cie ponad 1 mln urki. ale jak juz to zrobisz to bedziesz zbieral recznie po 17k urki na godzine. Do tego dochodzi jeszcze podwajacz na skrzynki, bez niego ani rusz. Masz 2 razy wiecej hajsu ze skrzyneczek. uzbieraj na te 3 pierwsze rzeczy manualnie, a potem zostawiaj bota na noc na niewidce i bd ci zbieral jakies 30k urki. Rób tak do momentu az uzbierasz jakies 700k urki, kup rabat za 8 zł jak bedzie dodatkowo przecena i kupuj cdd i protokoły do peta ( 6 wydobywczych na 3 lv i 6 radarowych na 3 lv) potem rozwijanie konta to bedzie moment :*

Mam nadzieje ze pomogłem  :D  :D  :D

I boć na 4-5 bo tam nagrody ze skrzynek sa 50 % wieksze 

Opublikowano

Wszystkim dziękuje. Mam już 15k uri zbieram na peta i resztę do niego. Like/plusy/czy co tam było dam jutro. Proszę o nie zamykanie tematu l, chciał bym poczytać pomocne komentarze innych.

Proszę teź o jakieś informacje jak długo będzie trwało zbieranie boxów (są święta mam czas 4-6h dziennie) na noc coś mogę zostawić (sylwerstr sprzyja)

I ostatnia(chyba) prośba, ile będzie trwać zrobienie kobta do bicia kubików z kolegą który teraz(wczoraj) rozpoczą grę?(ja mam 11 lvl(nowe konto))wiem coś tam o DO.

P. S.

Jak ktoś powie czy opłaca się zbierać palladium(dobrze to napisałem) i składać wrota. Na innym koncie (15 lvl, chętnie sprzedam za jakieś resztki na PSC)miałem alfe i padłem albo na mk i dk lub na tych małych od kubików.

Opublikowano

profil robie bardziej pod pvp/pve. właśnie pobieram bota i zobaczymy co to będzie.

Opublikowano

Wszystkim dziękuje. Mam już 15k uri zbieram na peta i resztę do niego. Like/plusy/czy co tam było dam jutro. Proszę o nie zamykanie tematu l, chciał bym poczytać pomocne komentarze innych.

Proszę teź o jakieś informacje jak długo będzie trwało zbieranie boxów (są święta mam czas 4-6h dziennie) na noc coś mogę zostawić (sylwerstr sprzyja)

I ostatnia(chyba) prośba, ile będzie trwać zrobienie kobta do bicia kubików z kolegą który teraz(wczoraj) rozpoczą grę?(ja mam 11 lvl(nowe konto))wiem coś tam o DO.

P. S.

Jak ktoś powie czy opłaca się zbierać palladium(dobrze to napisałem) i składać wrota. Na innym koncie (15 lvl, chętnie sprzedam za jakieś resztki na PSC)miałem alfe i padłem albo na mk i dk lub na tych małych od ku

Jak uzbierasz to 50 k urki to kup peta i niech kolega ci pomoze go doexpic do 8 lv bo to troche potrwa ( jakis tydzien). Z tym kontem pod kubiki troche zejdzie. Zbieraj urke na PP ( wymaksuj osłony na poczatek tak do 15 pp) full irki, bo2 i lf3. CDD kupuj tylko jak jest przecena a irki, lf3 i bo2 za kredki, chyba ze jestes uparty i chcesz szybko miec ta fullke to mozesz wydawac uridium. Przy wrotach i biciu kubików bardzo przydatny jest mechanizm kamikadze 3, ale do niego trzeba miec premke zeby naprawy peta były za darmo. Pallke zbieraj jak juz bedziesz mial fullke. A za energie z boxów składaj zety. 

profil robie bardziej pod pvp/pve. właśnie pobieram bota i zobaczymy co to będzie.

Narazie profil zrób pod boxy, bo to daje 32 % wiecej. Musisz wpakowac 24 pp ale jak juz przestaniesz zbierac boxy to zmienisz sb na pvp i pve

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...