Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o nowych grach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o grach typu, Far Cry 3, fabuła trwa niecałe 2dni 13h?

Bądź o innych grach np Fallout 4, Grafika jak w Gta 4, masa bugów, silnik taki że komputer musisz mieć mocny aby pograć na ultra.

Albo Assasin's Creed - Syndicate, postacie się teleportują, przeciwnicy nie ogarniają o co chodzi.

Grając w te nowsze gry nie czuć takiego klimatu jak np w Gta 4, gdzie fabuła trwała z tydzień a Gta 5 fabułę w 2dni przeszedłem.

Zdaję mi się, że twórcy gier tworzą gry, i nie patrzą na bugi, długość gry. tylko robią to dla pieniędzy.

Liczę na wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mają krótszą fabułę ale więcej zadań pobocznych co wydłuża grę. Mają też w sobie więcej elementów co pozwala na własny rodzaj zabawy nie powiązany z fabułą a kiedyś w grach trzeba było robić główne zadanie i to wszystko. Oba okresy gamingowe mają swoje wady i zalety. Nie mogę oceniać czemu twórcy gier tworzą takie gry jakie są teraz ale wiem że podobno nie jest to ich wina tylko CEO, który każe często ucinać grę i skraca termin na dokończenie jej co kończy się na dużej ilości bugów. Myślę że jest to wina CEO, którzy nie pozwalają twórcom stworzyć grę taką jakby chcieli.

Opublikowano

Far Cry, Fallout i Assassins Creed. Super przykłady gier, które wydawca zniszczył totalnie.

Teraz są super czasy, każdy kto ma jakiś pomysł może iść na kickstartera i samemu wydać grę w takiej wersji, jaka mu się tylko przyśni.

W ostatnich latach wyszła masa gier, które były w pewien sposób innowacyjne i miały jakiś ciekawy sposób na siebie. Przecież tytułu, które były wydawane 10 lat temu i dalej to straszne drewno i dziś większość z nich nie nadaje się do grania.

A no i Gta V to ty szanuj, bo to jest pokaz niesamowitego napracowania.

Btw: Fabuła w GTA IV była krótsza od tej w piątce o jakieś 3-5 godzin. W czwórkę pewnie grałeś dawno temu i złe wspomnienia się pozacierały. Przecież w tej grze na konsoli to były 3 samochody na ulicy na krzyż, a wersja na PC bardzo długo była niegrywalna.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Gram na PS4 i uważam, że Ubisoft strasznie traktuje swoje produkcje. Kurczę, Assassins Creed jest tak zmarnowaną serią, że aż szkoda mi na to patrzec. Do trzeciej części grało mi się bez najmniejszych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...