Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BloodCraft

nefarius12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blood-Craft

Hardcore 

Jest to tylko sama zapowiedz prace nad serwerem już trwają na początku chciał bym zaznaczyć ze w administracji głownie sa osoby dorosłe lub prawie dorosłe  jednak jest w niej dwóch młodych ludzi którym chcemy  dać szanse.

A więc dobrze wypowiem się trochę na temat serwera który robimy, będzie to tryb hardcore ban maksymalnie trzy dni (myślimy nadal na ile gracz powinien dostać bana)

Serwer będzie non premium, oczywisice nie zabraknie gildi dropu ze stone i tym podobne. Rangi jakie będzie można zakupić to jedynie VIP na serwer takze ,  zabraknie także cooblex.

Co nasz wyróżnia ? na pewno powaga z jaka traktujemy ten projekt rozumiem ze narazie wydaje sie wam ze to co wypisałem do tej pory to nic specjalnego bo przecież każdy serwer ma wszystko to co wypisałem powyżej jednak nie na każdym serwerze sa one dokończone czy działające w 100% dlatego proszę czytajcie dalej.

Chciał bym zaznaczyć ze serwerów hardcore jest coraz mniej a więcej jest easyhc które jak dla mnie osobiście nie sa minecraftem którego ja znam i na którym ja się wychowywałem dlatego postanowiliśmy jako gracze przelać swoje doświadczenie na serwer i tworzymy go jako gracze dla graczy którymi byliśmy a niektórzy są do teraz dlatego własnie tworzymy Blood Craft serwery który skończymy będzie serwerem doskonałym dla garaczy i jeestem gotowy spotkać się z falą hejtow która nastąpi po napisaniu tego posta post będę aktualizował co jakiś czas więc prosze sprawdzajcie go co jakiś czas

Administracja

☆ Midas Właściciel

☆ JoyPi Właściciel

☆ Lipton Technik

☆ Bjały Admin 

☆ Lisek Admin

☆ Saga Moderator

☆ FullHuman Moderator

Informacje

- Sloty 300

- Wersja 1.7-1.8

- IP: Podamy w najbliższym czasie ponieważ mamy zamiar zmieniać hosting 

- Premium Non Premium

- PvP Włączone

- Potwory Włączone

- Zwierzęta Włączone

- Ban 1 dzień z racji takie ze jest to pierwsza edycja serwera

Opublikowano

Słaba prezentacja. Mniej kolorów. Polecam zrobić czerwony ładny napis na logo i ładne proste napisy administracja itp. Trochę większa pogrubiona czcionka ( polecam białą). Jakieś ss'y z serwera/maszyna/sloty/wersja. Jak poprawisz postaram się zajrzeć.

Opublikowano

Prezentacja jest beznadziejna - brakuje w niej jakiegoś podstawowego porządku, gdyż po jej przeczytaniu nic nie zrozumiałem. Brakuje najbardziej podstawowych informacji, jak np. Adresu IP, wersji Minecrafta na którą jest serwer i liczby slotów. Mam nadzieję, że uda wam się to wszystko poprawić, gdyż mam wrażenie, że z tego serwera nic nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...