Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer?

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem dziś Guild Wars 2 ( na razie bez dodatki. Jak mi się spodoba do kupię ) i szukam serwera, na którym jest jakaś spora pomocna gildia ( najlepiej Polska ).

Opublikowano

Sam gram bez gildii, ale na czacie spamują, że przyjmą nowych/starych  i pomogą ze 2/3 Polskie gildie na serwerze Blacktide. Więc tam polecam.

Opublikowano

To zalezy.

Gildie PvE siedzą na Blacktide, masz ZMA, Hit, HI, GoT. Jak lubisz roleplay, czyli "przebieranki" to LmA też cie zadowoli.

Największą gildią PvE i prawdopodobnie najlepszą jest POL z Gunnar's Hold

http://gw2.guildex.org/view-guild/10104

Jeśli chodzi o gildie WvW to sprawa jest inna. Tu masz XT na Pikenie, nRBL na Gandarze, i INC (nie wiem gdzie grają). Te gildie są stanowczo rozpoznawane na swoich serwerach, więc dołączenie do nich to już prestiż. Ale one są nastawione na WvW, a wręcz tylko na ten tryb.

Odradzam polskich gildii na Ring of Fire, ponoć sam rak polskiej społeczności gw2. 

­

Opublikowano

Osobiście gram na Piken Square, graczy jest dość sporo. Serwerów na, których przeważają Polacy bym nie wybieraj, strasznie dużo dzieciarni :)

Gdzie masz sporo dzieciarni? Chyba tylko na blacktide, zresztą nie w gildiach, bo byłem tam jeden z większej i poniżej 16 roku życia chyba nikogo nie było. Ponoć na RoF nie jest zbyt kolorowa sytuacja, choć tam nie byłem, tylko słyszałem.

Zresztą to już przeszłość bo sam gram na Pikenie :P

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...